workshop theta healing

Workshop experiential Theta Healing®

Workshop experiential Theta Healing® – un atelier de lucru, unde folosim Meditatia Theta Healing® pentru a identifica si schimba programe si convingeri limitative, stocate in subconstientul nostru.

Theta Healing® este un proces de meditatie, care creeaza vindecare si transformare fizica, psihica, emotionala si spirituala, activand undele Theta al creierului si lucrand cu Energia Creatoare Universala.

Acest atelier se organizeaza o data pe luna. O persoana poate alege sa participe la un singur atelier sau la mai multe ateliere Theta Healing®, in grupul de dimineata sau in grupul de seara.

Ce este Theta Healing®?

Theta Healing® este o tehnica de vindecare energetica, cunoscuta in toata lumea pentru “Lucrul asupra Convingerilor si Lucrul asupra Sentimentelor” la patru niveluri ale Convingerilor noastre (de Baza, Genetic, Istoric si al Sufletului) si la nivelul ADN-ului. Aceasta tehnica a fost fondata in America in 1994 de Vianna Stibal.

Cum ne poate ajuta Theta Healing®?

Theta Healing® ne poate ajuta sa identificam programe si convingeri limitative care sunt stocate in subconstientul nostru si sa le inlocuim cu convingeri noi, constructive.

Exercitiile de echilibrare Theta Healing® ne pot ajuta sa ne eliberam de blocaje energetice si emotionale care ne afecteaza viata si corpul.

Cu ajutorul tehnicii Theta Healing® ne putem elibera de amintiri si traume din trecut,  precum si de resentimente, regrete, ranchiune si alte emotii distructive.

Theta Healing® ne ajuta sa ne echilibram centrii energetici si sa ne re – conectam cu Sursa.

Ce vom face in cadrul acestui atelier?

Modalitatea de lucru din cadrul atelierului se bazeaza pe exemple si exercitii practice. In timpul atelierului se va folosi Meditatia Theta Healing® precum si diverse exercitii de echilibrare, Theta Healing®, care vor ajuta la diminuarea stresului si la obtinerea unei stari generale de bine.

La sfarsitul atelierului fiecare participant va primi cateva exercitii de echilibrare Theta Healing®, pe care sa le foloseasca de sine statator.

Alte detalii

Investitie: 50 ron.

Modalitati de plata: plata se efectueaza la inceputul evenimentului

Durata atelierului: 2 ore

Programul atelierului: 10.00 – 12.00 (grupul de dimineata) si 18.00 – 20.00 (grupul de seara)

Facilitator: Ludmila Rotaru

Calendar evenimente

Inscriere workshop

Locul desfasurarii: va fi anuntat ulterior celor inscrisi la eveniment

Informatii suplimentare: ludmilarotaru74@gmail.com / 0771 430 971

Alte informatii despre Theta Healing® se gasesc in blog sau pe site-ul  oficial www.thetahealing.com

Ludmila Rotaru

 © Copyright 2017 – Ludmila Rotaru – All right reserved

sursa foto