workshop metaphoric cards

Workshop experiential Metaphoric Cards

Workshop Metaphoric Cards – un atelier de lucru, unde folosim cardurile metaforice asociative pentru a accesa subconstientul si potentialul interior.

Cardurile metaforice au fost create de pictori si terapeuti din toata lumea si sunt folosite pentru dezvoltarea intuititei, imaginatiei, creativitatii, comunicarii si cunoasterii de sine. Ele ne pot ajuta sa constientizam si sa rezolvam diferite situatii intr-un mod usor, bland, eficient si rapid.

Acest atelier se organizeaza o data pe luna. O persoana poate alege sa participe la un singur atelier sau la mai multe ateliere Metaphoric Cards, in grupul de dimineata sau in grupul de seara.

Ce sunt cardurile metaforice asociative?

Cardurile metaforice sunt seturi de carduri mici, care ilustreaza imagini, cuvinte sau simboluri. Exista o gama foarte mare de carduri, fiecare avand un anumit subiect care se oglindeste in imaginile din cardurile unui set. In functie de tematica setului de carduri, vom gasi imagini cu scene din viata reala, animale, chipuri de oameni, peisaje, portrete de copii, imagini abstracte, imagini din relatia de cuplu s.a.

Cum ne pot ajuta cardurile metaforice?

Cardurile metaforice sunt un instrument minunat de autoexplorare si reflectie, care faciliteaza autoanaliza si autocunoasterea.

Cardurile metaforice ne pot ajuta sa constientizam mai bine care sunt trairile noastre interioare si sa reusim sa le verbalizam cu mai multa usurinta.

Cardurile ne pot ajuta sa intelegem care este situatia reala a unei probleme si sa ne axam pe preocuparile prezente, cu adevarat importante.

Cu ajutorul cardurilor metaforice putem vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva si sa gasim solutii neasteptate pentru diverse situatii din viata noastra.

Cardurile ne pot ajuta sa rezolvam intru-un mod bland si eficient conflictele interioare.

Ce vom face in cadrul acestui atelier?

Modalitatea de lucru din cadrul atelierului se bazeaza pe exemple si exercitii practice. In timpul atelierului vom face mai multe exercitii de autocunoastere si explorare a potentialului interior, pentru care vom folosi diverse seturi de carduri metaforice.

La sfarsitul atelierului fiecare participant va primi in format electronic cateva exercitii de baza cu cardurile metaforice, pe care sa le foloseasca in mai multe situatii din viata de zi cu zi.

Alte detalii

Investitie: 50 ron.

Modalitati de plata: plata se efectueaza la inceputul evenimentului

Durata atelierului: 2 ore

Programul atelierului: 10.00 – 12.00 (grupul de dimineata) si 18.00 – 20.00 (grupul de seara)

Facilitator: Ludmila Rotaru

Calendar evenimente

Inscriere workshop

Locul desfasurarii: va fi anuntat ulterior celor inscrisi la eveniment

Informatii suplimentare: ludmilarotaru74@gmail.com / 0771 430 971

Mai multe informatii despre cardurile metaforice se gasesc in blog

Ludmila Rotaru

 © Copyright 2017 – Ludmila Rotaru – All right reserved

sursa foto