workshop access consciousness

Workshop experiential Access Consciousness®

Workshop Access Consciousness®  – un atelier de lucru, unde folosim instrumentele Access Consciousness® pentru a schimba lucruri, care nu functioneaza in viata noastra.

Toate instrumentele si tehnicile Access Consciousness®  au fost create, pentru a aduce mai multa constientizare si a ne face sa functionam in acord cu ceea ce suntem noi cu adevarat.

Acest atelier se organizeaza o data pe luna. O persoana poate alege sa participe la un singur atelier sau la mai multe ateliere Access Consciousness®, in grupul de dimineata sau in grupul de seara.

Ce sunt Instrumentele Access Consciousness®?

Instrumentele Access Consciousness® sunt o multitudine de procesari verbale, clearinguri verbale si diverse tehnici, create pentru a ne ajuta sa schimbam rapid si cu usurinta ceea ce nu functioneaza in viata noastra. Cu ajutorul lor putem elibera limitari si inconstienta si sa aducem mai multa usurinta si bucurie in toate aspectele vietii.

Cum ne pot ajuta instrumentele Access Consciousness®?

Instrumentele Access Consciousness® ne pot ajuta sa obtinem mai multa claritate in legatura cu tot ce ni se intampla si cu felul in care ne cream realitatea.

Folosind instrumentele Access Consciousness® vom putea iesi din modul automat de a functiona, devenind mai constienti de alegerile pe care le facem si de ceea ce creeaza aceste alegeri.

Instrumentele Access Consciousness® ne pot ajuta sa avem mai multa usurinta in orice situatie.

Instrumentele Access Consciousness®  ne pot ajuta sa avem mai multa claritate in legatura cu ceea ce ne dorim cu adevarat.

Ce vom face in cadrul acestui atelier?

Modalitatea de lucru din cadrul atelierului se bazeaza pe exemple si exercitii practice.  In timpul atelierului se vor folosi diverse procesari verbale si procese energetice Access Consciousness®.

La sfarsitul atelierului fiecare participant va primi in format electronic mai multe instrumente de baza Access Consciousness®, pe care sa le foloseasca in orice situatie in viata de zi cu zi.

Alte detalii

Investitie: 50 ron.

Modalitati de plata: plata se efectueaza la inceputul evenimentului

Durata atelierului: 2 ore

Programul atelierului: o data pe luna 10.00 – 12.00 (grupul de dimineata) si 18.00 – 20.00 (grupul de seara)

Facilitator: Ludmila Rotaru

Calendar evenimente

Inscriere workshop

Locul desfasurarii: va fi anuntat ulterior celor inscrisi la eveniment

Informatii suplimentare: ludmilarotaru74@gmail.com / 0771 430 971

Mai multe informatii despre Access Consciousness® se gasesc in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

Ludmila Rotaru

 © Copyright 2017 – Ludmila Rotaru – All right reserved

sursa foto