theta healing

Theta Healing® – tehnica de vindecare fizica, mintala si spirituala

Theta Healing® este un proces de meditatie, care creeaza vindecare si transformare fizica, mintala si spirituala, activand undele Theta ale creierului si lucrand cu Energia Creatoare Universala. Aceasta stare ne permite sa actionam sub nivelul mintii constiente pentru a ne vindeca sau pentru a imbunatati viata noastra.

Theta Healing® a fost creat in America in anul 1994 de Vianna Stibal, ca urmare a unei cautari personale, spre redobandirea sanatii fizice.

Ce este Theta Healing®?

Theta Healing® este o tehnica de vindecare energetica, cunoscuta in toata lumea pentru lucrul asupra Convingerilor si Sentimentelor la nivelul ADN-ului si la toate cele patru niveluri ale Convingerilor noastre: de Baza, Genetic, Istoric si al Sufletului.

Theta Healing® lucreaza prin rugaciune focalizata prin Creator. Exista, deci, o cerinta absoluta pentru a o practica: trebuie sa crezi in Atoatecreatorul, Creatorul, Dumnezeu, Sursa sau oricum ar fi numita aceasta Energie Creatoare, care creeaza vindecarile si transformarile.

Theta Healing® nu este o teorie noua a vindecarii. In vremurile anterioare istoriei scrise, capacitatile noastre intuitive erau mult mai avansate, decat sunt acum. De-a lungul epocilor insa, s-au pierdut multe din aceste daruri. Ceea ce cunoastem astazi sub denumirea de Theta Healing®, a inceput cu mii de ani inainte. Vianna Stibal crede ca exista o constienta innascuta in sufletul omenesc, care ne ajuta sa legam aceasta tehnica de cunoasterea straveche si de cea viitoare.

Starea Theta este o stare de relaxare foarte profunda, care se activeaza in mod normal in timpul somnului, in timpul hipnozei sau a meditatiei. Undele cerebrale Theta sunt intotdeauna creatoare, inspiratoare si sunt caracterizate prin senzatii spirituale deosebite. Prin meditatia Theta Healing® noi accesam aceasta stare foarte rapid. Atunci cand apelam la Creator in aceasta stare, ne conectam cu energia a Tot Ceea ce Exista precum am folosi o sursa de curent electric, vindecand, astfel, o persoana instantaneu sau transformand instantaneu diferite aspecte din viata noastra.

Cum functioneaza Theta Healing®?

In timpul meditatiei Theta Healing® trimitem constiinta sa se conecteze la Creator, accesand cel mai inalt Plan al Existentei noastre si conectandu-ne cu Energia a Tot Ceea ce Exista.

Pentru a realiza o schimbare moleculara in corp, este nevoie de energie, pentru ca sa se lege intre ei atomii, care alcatuiesc moleculele. In timpul meditatiei Theta Healing® aceasta energie se ia din al Saptelea Plan al Existentei. Se trimite constiinta sa se inalte pentru a prelua energia iubirii neconditionate si pentru a o aduce in corp. Acest lucru permite sa persoana careia i se face sedinta sa aiba energia necesara pentru realizarea schimbarilor sau vindecarilor. Deseori nu este suficient sa comandam corpului sa se vindece doar cu propriile sale forte si resurse.

Pentru ca o celula sa se schimbe si sa se vindece, trebuie sa avem energia necesara pe care corpul o obtine prin doua cai: caldura si enzime. Daca se formuleaza o comanda corpului, fara sa i se dea energie, corpul se va baza pe propria energie. O lipsa a energiei suplimentare poate face in asa fel ca corpul sa nu indeplineasca comanda in cel mai bun mod posibil. In Theta Healing®  se merge in Planul al Saptelea pentru a lua energia Creatorului ca o sursa suplimentara, care va ajuta la realizarea schimbarilor si vindecarilor. Prin Atoatecreatorul este posibil sa cream vindecari fizice, sa progresam spiritual si sa gasim iluminarea.

Ce beneficii aduce Theta Healing®?

Practicarea acestei meditatii ne permite sa devenim mai constienti de gandurile si actiunile noastre, sa fim mai prezenti si mai conectati cu noi insine si cu Dumnezeu.

Folosirea constienta a undelor cerebrale Theta ne permite sa cream constient realitatea noastra fizica si sa intelegem pe deplin cine suntem cu adevarat.

Cu Theta Healing® putem schimba sau imbunatati orice aspect ale vietii noastre.

Putem identifica si transforma instantaneu consvingeri si sentimente care ne limiteaza, putem vindeca si rezolva amintiri si traume din trecut, putem identifica si elibera frici, suparari, ranchiune, resentimente, regrete si alte emotii distructive.

Prin meditatia Theta Healing® putem  manifesta ceea ce dorim in viata noastra.

 

Autor: Ludmila Rotaru

© Copyright 2018 – Ludmila Rotaru – All right reserved

sursa foto

Alte informatii despre Theta Healing® gasesti in blog sau pe site-ul  www.thetahealing.com

Theta Healing® – tehnica de vindecare fizica, mintala si spirituala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *