Programe holistice corporative – workshopuri, meditatii, tehnici holistice

Oamenii isi petrec cel mai mult timp la locul de munca. Afacerile sau munca au o putere imensa asupra felului in care ne modelam viata si modul de a trai. Locul de munca este unul dintre principalele motive de stres, frustrari si nemultumiri. Lumea este obsinuita sa trateze aceasta tema cu greutate, anxietate si plictiseala.

Programele holistice corporative propun o abordare holistica a acestei teme. Obiectivul acestor programe este de a oferi participantilor instrumente practice, care sa-i ajute sa obtina o constientizare mai mare despre sine si despre felul in care isi creeaza realitatea. Perspective diferite ne fac sa vedem lucrurile in mod diferit de aceea am inclus in aceste programe activitati ce tin de psihologia generala, psihologia transpersonala si tehnici holistice.


Ce include un program holistic corporativ?

Programele corporative cuprind:

Workshopuri tematice (create la cerere cu teme din psihologie).

Workshopuri experientiale (Metaphoric Cards, Neurografica®).

Meditatii active (Meditatia Inimii Osho).

Tehnici holistice (Access Consciousness®, Theta Healing®).


Cum se desfasoara programele corporative?

Programele pentru companii sunt organizate la cerere pentru grupuri de la 10 pana la 30 de persoane. Intalnirile au loc la sediul companiei si se desfasoara in trei moduri:

programe scurte – includ 5 intalniri cu o durata minima de 60 de minute;

programe de lunga durata – includ mai mult de 5 intalniri;

intalniri periodice – intalniri ocazionale la cerere.

In functie de cererea companiei, se pot crea programe scurte de 5-6 intalniri, programe de lunga durata sau se pot organiza intalniri periodice.

Tarife programe corporative:

60 minute – 360 ron (75 Euro)

90 minute – 500 ron (110 Euro)

120 minute – 720 ron (150 Euro)

Tarifele de sunt valabile pentru programele scurte. Pentru programele de lunga durata se aplica reduceri.


Ce ofera programele holistice corporative?

Workshopurile tematice sunt organizate la cerere cu teme din psihologia generala si psihologia transpersonala, cum ar fi, de exemplu: cum gestionam emotiile, cum cumunicam eficient, in ce mod ne influenteaza subconstientul etc.


Workshopurile experientiale au obiectivul de a implica participantii in activitati practice, pentru a explora propria persoana si felul in care functionam in viata de zi cu zi. In workshopurile experientiale sunt incluse doua tehnici: Neurografica si Metaphoric Cards.

Neurografica® – ne ajuta sa cream noi conexiuni neuronale cu ajutorul desenului. Participantii vor invata cum sa-si transforme anumite tipare de comportament sau aspecte ale vietii cu ajutorul acestei tehnici.

Cardurile metaforice – ne ajuta sa acceasam subconstientul cu ajutorul metaforei prin intorspectie si reflectie. Participantii vor invata cum sa foloseasca imaginile si metafora pentru a se relaxa sau pentru a se recrea impreuna cu colegii sau membrii familiei.


Meditatiile active au efecte puternice de echilibrare si eliberare a tensiunilor din corp si din minte.

Meditatia Inimii Osho – este o forma de meditatie activa inspirata din traditia sufista, care consta in miscari ale corpului si exercitii de respiratie, facute in ritmul unei melodii create special de Karunesh. O practica regulata a acestei meditatii ofera o stare de calm si impamantare, calmeaza mintea hiperactiva si diminueaza starile de anxietate sau depresie.


Tehnicile holistice sunt modalitati alternative de echilibrare fizica, mentala si energetica. Acest program propune participantilor sa cunoasca doua tehnici alternative: Access Consciousness® si Theta Healing®.

Access Consciousness®  – ofera o serie de tehnici si instrumente pragmatice create pentru a schimba rapid si cu usurinta limitatri, blocaje, inconstienta, amintiri si emotii stocate in constiinta. Participantii vor invata mai multe instrumente usoare din Access Consciousness®, pe care sa le foloseasca in orice situatie din viata de zi cu zi.

Theta Healing® este un proces de meditatie care activeaza starea Theta a undelor cerebrale. Aceasta stare ne permite sa actionam sub nivelul mintii subconstiente si sa cream transformari instantanee la nivel fizic, psihic, emotional si energetic. Participantii vor experimenta aceasta meditatie si alte exercitii de echilibrare din Theta Healing®.

 

Facilitator: Ludmila Rotaru

© Copyright 2019 – Ludmila Rotaru – All right reserve