sedinta Theta Healing®

Cum se desfasoara o sedinta Theta Healing®?

Theta Healing® este un proces de meditatie, care creeaza vindecare si transformare fizica, psihica, emotionala si spirituala, activand undele Theta al creierului si lucrand cu Energia Creatoare Universala. Theta Healing® a ajutat milioane de persoane din intreaga lume sa-si rezolve situatii dificile in orice aspect al vietii, iar rezultatele obtinute au fost rapide si de lunga durata.

Ce este Theta Healing®?

Theta Healing® este o tehnica de vindecare energetica, cunoscuta in toata lumea pentru “Lucrul asupra Convingerilor si Lucrul asupra Sentimentelor” la patru niveluri ale Convingerilor noastre (de Baza, Genetic, Istoric si al Sufletului) si la nivelul ADN-ului. Aceasta tehnica a fost fondata in America in 1994, de Vianna Stibal.

Theta Healing® este un proces de meditatie, care lucreaza cu Energia Creatoare Universala (Sursa), pe care Vianna Stibal o numeste de asemenea “Creatorul a Tot Ceea ce Este”. In timpul meditatiei Theta Healing®  se activeaza starea Theta a undelor cerebrale, care ne permite sa actionam sub nivelul mintii subconstiente si sa cream transformari instantanee.

Ce beneficii poate aduce o sedinta Theta Healing®?

Identificici instantaneu programe si convingeri limitative care sunt stocate in subconstientul tau.

Inlocuiesti cu usurinta convingerile limitative cu convingeri noi, constructive.

Obtii o constientizare mai ampla despre cum iti creezi realitatea.

Vindeci amintiri si traume din trecut.

Te eliberezi de blocaje energetice si emotionale care iti afecteaza viata si corpul.

Te eliberezi de resentimente, regrete, ranchiune si alte emotii distructive.

Te eliberezi de depresie, atacuri de panica, anxietate, fobii si frici.

Diminuezi semnificativ stresul si obtii un sens de liniste si pace.

Te eliberezi de dependente de orice fel.

Imbunatatesti relatia cu tine si cu cei din jur.

Echilibrezi centrii energetici.

Te re-conectezi cu Sursa.

Modifici informatiile le nivelul celular si al ADN-ului.

Obtii vindecare si transformare la nivelul fizic, psihic, emotional si al sufletului.

Obtii o relaxare profunda fizica si mentala .

Cine poate beneficia de o sedinta Theta Healing®?

Theta Healing® se adapteaza oricarei persoane, de orice varsta si ocupatie care doreste sa-si imbunatateasca anumite aspecte ale vietii sau sa gaseasca un echilibru interior.

E bine de stiut ca Theta Healing® este o tehnica care lucreaza prin rugaciune focalizata prin Creator. Exista deci o cerinta absoluta pentru aceasta tehnica: trebuie sa crezi in Atoatecreatorul, Creatorul, Dumnezeu, Sursa sau oricum ar fi numita aceasta Energie Creatoare, care creeaza vindecarile si transformarile.

Cum se desfasoara o sedinta Theta Healing®?

Sedinta individuala Theta Healing® se poate face in doua moduri: fata in fata sau la distanta.

Sedinta incepe cu o scurta discutie despre aspectele din viata beneficiarului, cu care ar dori sa lucreze. Se poate lucra numai cu un aspect specific sau mai multe aspecte, in functie de dinamica sedintei si disponibilitatea beneficiarului.

Urmeaza meditatia Theta Healing® si conectarea cu Energia Creatoare Universala, pentru a face vindecarile si transformarile pe care beneficiarul va alege sa le faca, respectand principiul Liberului Arbitru. Pe toata perioada sedintei beneficiarul va ramane intr-o stare Theta constienta. Acest lucru ii va permite sa inteleaga mai bine care este cauza problemelor pe care vrea sa le rezolve si care sunt convingerile si sentimentele, pe care doreste sa le schimbe.

In timpul sedintei se face testul kineziologic cu scopul de a verifica existenta anumitor convingeri sau programe, care trebuie schimbate. Odata cu schimbarea convingerilor, se va face si crearea de sentimente noi pe care beneficiarul nu le-a experimentat poate niciodata. Astfel, el va invata instantaneu anumite lucruri, pe care in mod normal ar trebui sa le invete in decursul unei vieti intregi sau a mai multor vieti.

Pentru un rezultat mai profund, pe langa schimabrea de programe si convingeri se fac si diverse exercitii de echilibrare Theta Healing®, care vor ajuta la diminuarea stresului si la obtinerea unei stari generale de bine:

Activarea ADN-ului si cromozomilor tineretii.

Conectarea cu Sinele Divin.

Curatarea persoanei si a spatiului.

Vindecarea amintirilor si traumelor din trecut.

Vindecarea sufletului ranit.

Regasirea fragmentelor de suflet.

Transmiterea iubirii copilului din pantec.

Eliberarea de respingeri, resentimente si regrete.

Eliberea de juraminte si legaminte.

Exercitiu de manifestares s.a.

Cine poate oferi o sedinta Theta Healing®?

Theta Heling® este folosit cu succes atat in viata de zi cu zi, cat si in sfera profesionala. Oricine a facut un curs Theta Healing® baza si avansat cu un instructor certificat Theta Healing®  si a obtinut un certificat de participare Theta Healing® Practitioner, poate oferi cu incredere sedinte individuale. Certificatul de practician Theta Heling® este recunoscut in toata lumea, fapt ce permite practicianului sa ofere sedinte individuale in orice tara.

Cat de des poti primi o sedinta Theta Heling®?

O sedinta Theta Healing® poate fi facuta de sine statator sau poate fi primita oricat de des alege o persoana sa primeasca, nu sunt restrictii in acest sens. Pentru a mentine o stare de echilibru, cei mai multi care au facut un curs, aplica meditatia si exercitiile de echilibrare zilnic. Persoanele care nu au facut un curs, pot primi o sedinta oricand doresc, prin intremediul sedintelor individuale sau sedintelor de grup.

 

Autor: Ludmila Rotaru

© Copyright 2018 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Theta Healing® gasesti in blog sau pe site-ul  www.thetahealing.com

sursa foto

Cum se desfasoara o sedinta Theta Healing®?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *