edinta access energetic facelift

Cum se desfasoara o sedinta Access Energetic Facelift™?

Access Energetic Facelift™ este un procedeu energetic, care inverseaza aspectul imbatranirii si amelioreaza aspectul ridurilor. Ba chiar mai mult! Access Facelift™ este un proces uimitor, care aduce tonifiere si vitalitate intregului corp. Chiar de la prima sedinta de Access Facelift™ se observa o imbunatatire semnificativa a aspectului pielii iar dupa 20 de sedinte, efectul ramane de lunga durata. O sedinta de Access Energetic Facelift™ iti ofera mai multa relaxare in corp, tonifiaza muschii si amelioreaza aspectul ridurilor. Dupa o sedinta de Access Energetic Facelift ™te vei simti mai tanar si mai revigorat, iar dupa 20 de sedinte, efectul este de lunga durata.

Ce este Access Energetic Facelift™?

Access Energetic Facelift™ este un procedeu energetic, care consta in atingerea usoara a anumitor zone de pe corp, in special zona gatului si zona fetei. In timpul unei sedinte de Access Energetic Facelift™ se activeaza circa 30 de energii diferite care hranesc, intineresc, vindeca si revigoreaza corpul si pielea.

Access Energetic Facelift™ este un Proces de Corp Access Consciousness®. Ca toate Procesele de Corp Access Consciousness®, Access Facelift™ imbunatateste si  calitatea vietii in general, permitand corpului sa elibereze puncte de vedere si judecati, care ne blocheaza sau ne limiteaza cu privire la frumuseste, tinerete, batranete sau felul in care arati.

Crezi ca e posibil sa te simti si sa arati mai tanar, fara sa injectezi botox, ace de acupunctura sau sa creezi o alta trauma corpului tau? Cu Access Energetic Facelift™ beneficiezi de o procedura energetica de intinerire, fara a apela la vreo metoda  chirurgicala, fara injectii sau anestezice, fara consultari indelungate si timp de recuperare si nu in ultimul rand, fara niciun risc pentru starea ta fizica si psiho-emotionala. Imagineaza-ti ca te bucuri de o sedinta de vindecare relaxanta in loc de o interventie chirurgicala!

Ce beneficii poate aduce o Access Energetic Facelift™?

Diminueaza ridurile, edemurile, pigmentarile si eruptiile cutanate.

Reda fermitate si elasticitate pielii.

Imbunatateste aspectul general al pielii, devenind mai sanatoasa, mai hidratata si mai radianta.

Tonifiaza muschii.

Relaxeaza corpul in intregime.

Imbunatateste vederea.

Vindeca si inverseaza procesul de cicatrizare.

Amelioreaza problemele de tiroida.

Reda fluxul natural de curgere a energiei in corp.

Invigoreaza si energizeaza.

Elibereaza punctele de vedere si judecatile blocate in corpul tau cu privire la frumuseste, tinerete, batranete sau felul in care arati.

Cine poate beneficia de o sedinta Access Energetic Facelift™?

Oricine poate beneficia de o sedinta Access Facelift™ pentru ca este o metoda blanda, non invaziva si nu are efecte secundare.

Access Energetic Facelift™ este folosit cu succes atat in scopuri estetice, cat si de recuperare post-operatorie, avand un efect dinamic dupa orice fel de interventie chirurgicala. Este folosita si de persoanele su semipareze faciale, care au raportat schimbari majore in urma sedintelor de Access Facelift™.

Cum se desfasoara o sedinta Access Energetic Facelift™?

In timpul unei sedinte Access Energetic Facelift™ beneficiarul se afla intr-o pozitie relaxata si confortabila, iar practicianul ii va atinge usor si bland zona gatului si fetei sau alte zone ale corpului, lasand energia sa lucreze pe intreg corpul clientului. Procesul in sine este foarte relaxant, deaceea multe persoane dorm profund in timpul sedintei.

Ca toate Procesele de Corp Access Consciousness®, Access Facelift™ nu este combinat in acelasi timp cu alte tehnici, procedee, uleiuri esentiale sau muzica. Se poate opta pentru orice alta metoda inaintea sedintei de Access Facelift™. O sedinta poate fi insotita sau nu de procesari verbale, care se folosesc pentru a curata diferite puncte de vedere in legatura cu frumusetea, corpul, tineretea, batranetea etc.

Cine poate oferi o sedinta Access Energetic Facelift™?

Oricine a facut o clasa de Access Energetic Facelift™ cu un facilitator certificat Access Consciousness Energetic Facelift™ si a obtinut un certificat de participare Access Energetic Facelift Practitioner, poate oferi cu incredere sedinte individuale. Certificatul de practician Access Energetic Facelift™ este recunoscut in toata lumea, fapt ce permite practicianului sa ofere sedinte individuale in orice tara.

Cat de des poti primi o sedinta Access Energetic Facelift™?

Access Energetic Facelift™ poate fi primit oricat de mult alege o persoana sa primeasca, nu sunt restrictii in acest sens. Efectul ramane de lunga durata daca sunt facute 20 de sedinte.

 

Autor: Ludmila Rotaru

© Copyright 2018 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

sursa foto

Cum se desfasoara o sedinta Access Energetic Facelift™?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *