cum se desfasoara o sedinta access bars

Cum se desfasoara o sedinta Access Bars®?

Access Bars® este un procedeu energetic, care elibereaza mintea si corpul de diferite blocaje si conditionari, diminueaza tensiunile din minte si din corp si aduce mai multa usurinta si energie. Dupa o sedinta de Access Bars®, in cel mai rau caz,  te vei simti ca dupa un masaj relaxant, iar in cel mai bun caz, intreaga ta viata se va schimba in bine. O singura sedinta pe saptamana te va face sa te simti mai fericit si te vei bucura mai mult de viata.

Ce este Access Bars®?

Access Bars® este un procedeu de atingere usoara a unor puncte specifice, care se gasesc in zona capului. Pe cap exista 32 de puncte, care sunt niste benzi de energie si care se numesc „bars” (bare sau benzi). In aceste benzi de energie se depoziteaza componenta electromagnetica a tuturor gandurilor, emotiilor, traumelor sau credintelor limitative pe care le-am avut vreodata despre orice subiect si pe care le-am acumulat in decursul mai multor vieti.

Exista benzi legate de bani, corp, sexualitate, creativitate, vindecare, imbatranire, manifestare, control si altele. In timpul unei sesiuni Access Bars®, aceste puncte sunt atinse usor si ele elibereaza limitari in acel aspect al vietii, care corespunde cu bara atinsa. De exemplu, eliberarea blocajelor din bara Vindecare, permite corpului si mintii sa se vindece cu mai multa usurinta; eliberarea limitarilor din bara Bani, permit crearea unei noi realitati finaciare. Cu alte cuvinte, atunci cand se ruleaza Bars, este ca si cum s-ar sterge blocajele din subconstient, astfel incat ele sa nu mai apara in mod automat si sa nu ne mai tina pe loc.

(Gasesti aici un filmulet despre Access Bars®. Pentru a avea subtitrarea in limba romana, mergi jos in partea dreapta la simbolul Settings – Subtitles/CC.)

Ce beneficii poate aduce o sedinta Access Bars®?

Se diminueaza tensiunile din minte si din corp si obtii mai multa usurinta si relaxare.

Se diminueaza semnificativ stresul si obtii un sens de liniste si pace.

Se imbunatateste somnul si devii mai odihnit si revigorat.

Se diminueaza confuzia si obtii mai multa claritate in legatura cu toate aspectele vietii.

Devii mai constient si esti prezent in tot ce se petrece in viata ta.

Obtii mai multa creativitate si relaxare in activitatea pe care o desfasori.

Se reduc fobiile, anxietatea, atacurile de panica si depresia.

Te eliberezi de blocaje mentale, psihice si emotionale.

Obtii mai multa libertate, usurinta, bucurie, armonie si energie.

Se relaxeaza undele cerebrale si obtii un sens de spatiu.

Obtii mai multa incredere in propriile forte.

Iti imbunatatesti starea generala de bine, atat fizica cat si psihica.

Daca esti gravida, obtii o sarcina linistita si o nastere usoara.

Daca esti copil, obtii mai multa usurinta in procesul de invatare si in comunicarea cu cei din jur.

Cine poate beneficia de o sedinta Access Bars®?

Oricine isi doreste mai multa usurinta in orice aspect al vietii, poate primi o sedinta  Access Bars®.

Access Bars® poate fi aplicat pe oricine, pentru ca nu poti gresi si nu poti face rau nimanui cu aceasta tehnica.

De mai bine de 28 de ani Access Bars® a adus numeroase schimbari si beneficii in diferite situatii, cum ar fi:

• stres accentuat, minte agitata, confuzie, lipsa de claritate;
• depresie, anxietate, atacuri de panica, insomnii, stres post-traumatic;
• diverse probleme de sanatate si greutatea corpului;
sau:
• pentru copii, pentru femei gravide;
• pentru lipsa de claritate legat de scopul vietii;
• pentru relaxare profunda si disiparea blocajelor;
• pentru diverse aspecte legate de relatia cu banii, cu corpul, cu partenerul, cu familia, cu cariera, businessul, cu cei din jur etc. Si mult mai mult!

Gasesti aici un articol despre ce spun oamenii de stiinta despre Access Bars®.

Cum se desfasoara o sedinta Access Bars®?

In timpul sedintei de Bars, beneficiarul se va afla intr-o pozitie relaxata si confortabila, iar practicianul ii va atinge bland si usor zona capului, lasand energia sa deblocheze si sa elibereze diferite lucruri. Procesul in sine este foarte relaxant, deaceea multe persoane dorm profund in timpul sedintei.

Ca toate Procesele de Corp Access Consciousness®, Access Bars® nu este combinat in acelasi timp cu alte tehnici, procedee, uleiuri esentiale sau muzica. Se poate opta pentru orice alta metoda inaintea sedintei de Access Bars®. O sedinta poate fi insotita sau nu de alte instrumente Access Consciousness®, care se folosesc pentru a curata diferite puncte de vedere in legatura cu mai multe aspecte ale vietii clientului.

Cine poate oferi o sedinta Access Bars®?

Oricine a facut o clasa de Access Bars® cu un facilitator certificat Access Consciousness Bars® si a obtinut un certificat de participare Access  Bars® Practitioner, poate oferi cu incredere sedinte individuale de Access Bars®. Certificatul de practician Access Bars® este recunoscut in toata lumea, fapt ce permite practicianului sa ofere sedinte individuale in orice tara.

Access Bars® este folosit cu succes de parinti, psihologi, psihoterapeuti, practicieni de terapii complementare, medici, asistenti sociali, tehnicieni maseuri, reflexoterapeuti, fizioterapeuti, kinetoterapeuti, osteopati, oameni de afaceri sau artisti  si lista poate sa continue! Access Bars® este atat de simplu, incat este folosit cu usurinta si de copii.

Care este rolul practicianului ?

Un practician Access Bars® are rolul de a fi spatiul Unitatii care nu judeca nimic, nu se prezinta ca o sursa de autoritate si nu ii dezimputerniceste pe altii. Practicianul Access Bars® nu va trage concluzii de niciun fel si va facilita schimbarea numai prin intrebari. Alte reguli si sugestii pentru o sedinta de Bars se gasesc aici.

Cat de des poti primi o sedinta de Access Bars®?

Access Bars® poate fi primit oricat de mult alege o persoana sa primeasca, nu sunt restrictii in acest sens. Pentru a mentine o stare de usurinta si allowance se recomanda sa se faca macar o sedinta pe saptamana. Pentru cei mai multi, atunci cand au barele rulate o data pe saptamana, viata lor devine mai usoara si mai buna.

 

Autor: Ludmila Rotaru

© Copyright 2017 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

sursa foto

Cum se desfasoara o sedinta Access Bars®?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *