procesele de corp access

Ce sunt Procesele de Corp Access Consciousness®?

Procesele de Corp Access Consciousness® sunt procedee energetice care elibereaza tensiuni, dureri, traume, suferinte, rezistente, inconsienta si limitari blocate in corp.  Ele sunt proiectate pentru a facilita un dialog si o comuniune cu corpul tau, care sa-ti permita sa te bucuri si sa beneficiezi de el, in loc sa lupti impotriva lui, sa abuzezi de el sau sa-l judeci incontinuu.

Corpul este cheia pentru deblocarea fiintei. Gary Douglas

In prezent exista peste 60 de procese energetice pentru corp Access Consciousness®, care creeaza schimbari in majoritatatea problemelor care pot exista in corpurile oamenilor. Si lista continua sa creasca. Unele dintre ele sunt:

Access Bars®

Access Energetic Facelift®

Access Body Lifting®

Access Mimare Biomimetica®

Access Memorie Celulara®

Sisteme de Valente Moleculare Terminale de Eliberare®

Sisteme de Sengventionare Trifoldica®

Restaurarea Comuniunii cu Pamantul® etc.

Procesele de corp Access Consciousness® au fost create pentru a oferi corpului tau o sansa de a merge dincolo de limitele acestei realitati.

Cum functioneaza Procesele de Corp Access Consciousness®?

Procesele de Corp Access Consciousness® sunt procedee blande si relaxante care se aplica cu usurinta, pozitionand mainile pe corp si activand anumite energii specifice procesului care se face la momentul dat. Fiecare proces este diferit iar un singur proces de corp poate sa activeze zeci de energii, care sa creeze schimbari si transformari, pentru situatii si zone diferite in corp.

Procesele de Corp Access sunt foarte usor de folosit, chiar si de copii. Tot ce este nevoie, este disponibilitatea unei persoane de a primi unul din procese si mai departe nu-ti ramane decat sa pozitionezi mainile pe corpul persoanei si sa mergi acolo unde te duce energia, fara judecata si fara concluzii, doar fiind in intrebare si observare.

Ce fac Procesele de Corp Access Consciousness®?

Procesele de Corp Access Consciousness® elibereaza tensiuni, dureri, traume, suferinte, rezistente, inconsienta si limitari blocate in corp. Persoanele  care folosesc Procesele de Corp Access au raportat schimbari semnificative legate de dimensiunea si forma corpului, de eliberarea de dureri cronice si acute si chiar de vindecarea diferitor boli. Au obtinut o stare de usurinta cu corpul lor, au devenit mai flexibili iar odata cu aceste schimbari legate de corp, s-a imbunatatit si multe alte aspecte ale vietii lor. Pe masura ce incepi sa schimbi modul in care te raportezi la corpul tau, incepi sa schimbi si modul in care te raportezi la tot ce este in viata ta, deci, se schimba si alte aspecte ale vietii.

Procesele de Corp Access Consciousness® realizeaza o schimbare dinamica a energiei in corp, schimband intreaga structura a corpului.  Cu cat se fac mai mult aceste procese, cu atat ele devin mai dinamice si corpul incepe sa elibereze mai multe blocaje. Incepi sa ai mai multa usurinta cu corpul tau si sa fii in comunine cu el.

Ai stiut ca si corpul tau are propriile talente, daruri si abilitati, care nu-ti vor permite sa ai o relatie si comuniune diferita cu el, adica sa mergi impotriva lui? Folosind aceste procese incepi sa sa-ti recunosti talentele, abilitaile si darurile pe care le ai si pe care le are corpul tau.

Pentru ce se folosesc Procesele de Corp Access Consciousness®?

Procesele de Corp Access pot fi folosite in mii de feluri diferite si de fiecare data vor produce o posibilitate diferita. Ele creaza schimbari in diverse situatii, de la durere fizica pana la eliberarea emotiilor distructive stocate in corp. Se folosesc pentru organe individuale sau pentru anumite afectiuni, pentru stare de sanatate in general sau relaxare profunda. Si mult mai mult.

Nu este nevoie sa faci toate procesele pentru a avea rezultate.

Despre ce sunt Procesele de Corp Access Consciousness®?

Cum ar fi, daca corpul tau ar fi la fel de constient ca si tine si ar deveni partenerul tau in aceasta calatorie? Cei mai multi dintre noi nu au o comuniune cu propriul corp si continua sa faca abuz de el, sa-l judece si sa lupte impotriva lui. Corpul nostru are o constienta proprie si ne trimite permanent semnale atat despre energiile din interiorul lui, cat si depre cele din exterior. Daca am sti cum sa ascultam aceste semnale, am realiza cu mult mai mult din ceea ce dorim cu adevarat, pentru ca am beneficia si de contributia corpului nostru.

Cati dintre noi sunt obisnuiti sa-si asculte corpul si sa auda ce zice? De cate ori iti intrebi corpul ce vrea sa manace sau cum vrea sa se distreze sau cat vrea sa doarma? Cum ar fi daca in loc de a-l conditiona si judeca am pune o intrebare? De exemplu, in loc sa tragi o concluzie despre felul in care arati, ai putea intreba corpul cum ar vrea el de fapt sa arate?

Si daca toate nevoile considerate de aceasta realitate ca ar fi doar o minciuna? Si daca mancarea, exercitiile fizice sau suplimentele nu ar avea aproape nimic de a face cu modul in care corpul tau functioneaza intr-adevar?

Corpul tau are capacitatea sa se genereze de sinestatator.

Cum ar fi, daca ai putea decrea toate  limitarile blocate in corpul tau care altereaza modul de functionare al lui? Si daca corpul tau ar deveni mult mai eficient, cum ar fi? Cum ar fi daca ai avea usurinta, bucurie si comuniune cu corpul tau in moduri ce depaseste ceea ce este considerat o norma in aceasta realitate?

Video – Access Consciousness Advanced Body Class®

Acest video este tradus in 20 limbi. Mergi jos in partea dreapta la simbolul Settings – Subtitles/CC (20) – alegi limba romana.

Ludmila Rotaru

© Copyright 2017 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

Ce sunt Procesele de Corp Access Consciousness®?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *