Cat de multa usurinta ai in viata ta? – Mantra Access Consciousness®

Cum ar fi, daca ai avea la indemana o fraza simpla si usoara, care te-ar ajuta sa creezi mai multa usurinta in viata ta?

Mantra Access Consciousness® este unul dintre instrumentele Access Consciousness®, care aduce energia usurintei si bucuriei in toate aspectele vietii.

„Totul in viata vine la mine cu usurinta, bucurie si glorie®!”

Ce este Mantra Access Consciousness®?

Mantra Access Consciousness® nu este o simpla afirmatie. O afirmatie este incercarea de a depasi ceva negativ, facandu-l sa devina pozitiv. O mantra merge cu mult mai departe. Mantra Access Consciousness® merge dincolo de ideea ca, ar putea exista ceva pentru a fi depasit. De fapt, nu este nimic de depasit. Totul este doar o alegere. A trai viata cu usurinta, bucurie si glorie este o alegere, chiar daca nimeni nu ti-a spus vreodata ca acest lucru este posibil pentru tine.

Despre ce este Mantra Access Consciousness®?

Mantra Access nu este despre: “O, vreau sa vina la mine numai energia buna, cum ma pot proteja de cea rea?” Mantra Access Consciousness® este despre „totul in viata”, fara a exclude si fara a judeca pe nimeni si nimic. Cat de mult esti dispus sa primesti o critica sau o judecata? Crezi ca esti dispus sa primesti mai multi bani sau orice altceva iti doresti? Ce nu esti dispus sa primesti? Cat de mult ar trebui sa-ti maresti capacitatea de a primi, pentru a avea tot ce-ti doresti cu adevarat, cu usurinta si bucurie?

In Mantra Access Consciousness® usurinta este despre a crea lucrurile cu usurinta totala. Cat de multa usurinta ai acum in viata ta? Unde nu iti permiti sa ai usurinta? Cat de multa valoare ai dat lucrurilor care vin din greu si continui sa creezi greutati? Cat de mult esti dispus sa recunosti ca, lucrurile pot fi usoare si ca nu mai este nevoie sa creezi suferinte si greutati?

In Mantra Access Consciousness® bucuria este despre a te bucura tot timpul si despre faptul ca, orice lucru este un prilej de bucurie. Cat de mult te bucuri de aceasta realitate? Cum ar fi, daca viata ar fi mai distractiva sau mai usoara? Daca bucuria ar fi o alegere, ai fi dispus sa alegi sa te bucuri mai mult?

In Mantra Access Consciousness® gloria reprezinta expresia exuberantei vietii: expansiunea, varietatea, abundenta si bogatia tuturor lucrurilor. Abundenta in toate lucrurile este intelegerea si realitatea faptului ca, tu esti conectat la fiecare fiinta din acest plan al existentei, la fiecare molecula si ca fiecare dintre acestea contribuie pentru a sustine energia si puterea care esti. Daca functionezi la oricare alt nivel inferior acestuia, orice altceva care este mai putin decat acesta, iti limitezi abundenta. Cum ar fi, daca nu te-ai mai separa de nimeni si de nimic si ai primi energia contributiei in viata ta?

Ce face Mantra Access Consciousness®?

Ca toate celelalte instrumente Access Consciousness®, Mantra schimba lucruri pe care nu le putem explica cu mintea logica, ea schimba energii. Mantra Access Consciousness® schimba energia greutatii si limitarii din care functionam si aduce energia expansiunii si usurintei. Atunci cand devenim energia usurintei, vom observa ca si lucrurile incep sa devina mai usoare, atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru. Fiind usurinta, bucurie si glorie, schimbam lumea si-i invitam si pe altii sa aleaga diferit.

Cum se foloseste Mantra Access Consciousness®?

Incepe prin a spune Mantra de zece ori seara, inainte de culcare si de zece ori dimineata. Repet-o zilnic pentru o perioada de cateva luni si observa ce schimbari creezi cu ea.

„Totul in viata vine la mine cu usurinta, bucurie si glorie®!”

Poti folosi Mantra in orice situatie, „buna” sau „rea”. Daca esti trist sau suparat, Mantra iti va aduce mai multa usurinta pentru acea situatie. Daca esti multumit, iti va aduce si mai multa bucurie si expansiune. Nu uita ca Mantra Access Consciousness® este despre alegere. De fiecare data cand alegi s-o folosesti, alegi constient sa schimbi anumite energii din care functionezi. Cum ar fi, daca ai alege sa functionezi din usurinta si bucurie in loc de tristete si greutati?

Joaca-te cu acest instrument de fiecare data cand doresti sa creezi mai multa usurinta si expansiune si observa ce schimbari apar in viata ta, cu usurinta, bucurie si glorie!

 

Autor: Ludmila Rotaru

© Copyright 2016 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

Cat de multa usurinta ai in viata ta? – Mantra Access Consciousness®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *