intrebari Access Consciousness®

Cat de mult creeaza o intrebare? – Instrument Access Consciousness®

Cine isi mai aminteste perioada copilariei, cand puneam mereu intrebari? De ce copiii pun mereu intrebari? Ce stiu ei ca pot crea cu intrebarile si ce creeaza o intrebare, de fapt?

Instrumentul de baza in Access Consciousness® este sa fii mereu in intrebare. Pentru orice situatie “buna” sau “rea”, se foloseste o intrebare in loc de o concluzie. Suna ciudat, nu-i asa? Cum s-ar aplica acest lucru in practica?

De exemplu, in loc sa concluzionezi: “Nu pot sa-mi permit acest lucru” ai putea folosi intrebarea: “Cum ar fi sa am acest lucru?”. In loc sa spui: “Trebuie sa fac asta” ai putea folosi: “Cum ar fi sa fac asta?”. In loc sa confirmi “Nu pot schimba asta”, te intrebi “Cum ar fi sa schimb asta?”.

Pui o intrebare si nu-ti dai niciun raspuns.

Ce fac intrebarile Access Consciousness®?

Scopul unei intrebari nu este de a primi un raspuns, ci de a obtine o constientizare (awareness). Cand punem o intrebare, obtinem constientizarea ca avem la dispozitie alte alegeri si posibilitati. Cand tragem o concluzie, nu mai vedem nimic altceva in afara de ceea ce am decis ca este, nu mai putem accesa si alte lucruri.

Intrebarea creeaza alegeri si posibilitati.

Raspunsul creeaza lipsa de alegeri si limitari.

Ele au doua energii diferite: cand pui o intrebare – te expansionezi, cand tragi o concluzie – te limitezi.

Functionand din concluzii, mergem prin viata ca printr-un tunel. Vedem o singura directie, fara sa fim constienti ca exista si altceva in afara acelui tunel. Functionand din intrebari, vom incepe sa deschidem diferite usi prin care putem intra intr-o alta posibilitate. Daca nu punem intrebari, este ca si cum am tine toate usile inchise. Acesta ar fi inceputul, sa punem intrebari ca sa vedem ca exista si altceva in afara tunelului.

Cum se folosesc intrebarile Access Consciousness®?

Incepe prin a transforma orice conscluzie intr-o intrebare simpla:

“Cum ar fi sa…?”

“Cum ar fi sa am o casa? Cum ar fi sa fac o schimbare? Cum ar fi sa beau o cafea? Cum ar fi sa merg in parc? Cum ar fi sa citesc o carte? Cum ar fi sa ajung la timp la aeroport? Cum ar fi sa gasesc un loc de parcare? Cum ar fi sa studiez putin? Cum ar fi sa ma vad cu prietenii?…”

Pui o intrebare sau mai multe si nu-ti dai niciun raspuns. Nu te gandi cum faci asta, fa-o pur si simplu. Intrebarile Access Consciousness® sunt  despre a percepe o energie si a o urma, nu sunt despre un raspuns. Cu cat mai multe intrebari vei pune, cu atat vei deveni mai constient de posibilitatile pe care le ai. Atunci cand traiesti in intrebare, Universul iti arata ca exista posibilitati infinite din care sa alegi.

Intrebarile pe care le pui nu ar trebui sa fie niste raspunsuri cu semnul de intrebare la sfarsit. De exemplu, “cum ar fi sa ma casatoresc?” este o concluzie, pentru ca primele intrebari ar trebui sa fie: “Imi doresc eu cu adevarat sa ma casatoresc? Ce imi doresc eu cu adevarat?”

“Ce mi-as dori eu cu adevarat?..”

Asta este o alta intrebare din care sa functionezi si cu ajutorul careia sa chestionezi tot ce se petrece in viata ta.

Asadar,  primul pas este sa pui intrebari tot timpul pana ajungi sa fii o continua intrebare, o continua posibilitate. In loc sa cauti un raspuns, cauta o intrebare iar cand nu stii ce intrebare sa folosesti, fii in intrebarea:

“Ce intrebare pot fi aici ca sa creez altceva / mai mult?”

Cat de mult poti crea de acum incolo cu o intrebare? Ce intrebare poti fi, ca sa creezi cu mult mai mult in viata ta?

 

Ce intrebari mai poti folosi? Gasesti aici un articol cu instrumente Access Consciousness® pentru diverse situatii.

 

Autor: Ludmila Rotaru

© Copyright 2020 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

sursa foto: www.freepik.com

Cat de mult creeaza o intrebare? – Instrument Access Consciousness®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *