instrumente access

Ce sunt Instrumentele Access Consciousness®?

Deseori aud intrebarea: ce sunt instrumentele Access Consciousness®?

Prima asociere care vine in minte atunci cand auzi cuvantul „instrumente”, este ceva legat de niste unelte, cu ajutorul carora cream diferite lucruri. Ei bine, instrumentele Access sunt si ele despre a crea lucruri, numai ca nu la nivel fizic, ci la nivel energetic. Ele creeaza lucruri pe care nu le putem explica cu mintea logica.

Instrumentele Access Consciousness® sunt compuse dintr-o multitudine de fraze ciudate, procesari verbale (sau clearinguri verbale), diverse tehnici, peste 60 de procese de corp si…intrebari, foarte multe intrebari. Chiar daca par ciudate si neobisnuite, aceste instrumente functioneaza fara ca sa fie nevoie sa intelegi sensul cuvintelor sau felul in care ele functioneaza. Despre cateva dintre aceste instrumente poti gasi informatii mai jos:

Mantra Access Consciousness®.

Fraza de Curatare Access Consciousness®.

Totul este doar un punct de vedere interesant.

A fi in intrebare.

Ce fac Instrumentele Access Consciousness®?

Instrumentele Access Consciousness® schimba rapid si cu usurinta tot ce nu functioneaza in vietile noastre. In ce mod?

Fiecare dintre noi functioneaza dintr-o anumita energie si creeaza lucruri din acea energie. De regula, majoritatea oamenilor functioneaza pe pilot automat din energia lipsei, a nevoii si a limitarii. Instrumentele Access Consciousness® schimba limitari, inconstienta, drame, traume, amintiri si emotii stocate in constiinta noastra. Ele aduc mai multa constientizare si claritate despre cine suntem cu adevarat si despre ceea ce ne dorim de la viata noastra. Instrumentele Access ne scot din energia limitarii si aduc la suprafata energia expansiunii si a posibilitatilor infinite.

Cum se folosesc Instrumentele Access Consciousness®?

Exista un numar nelimitat de situatii in care se poti folosi Instrumentele Access Consciousness®: in situatii de suparare, conflicte, oboseala, depresie sau atacuri de panica etc. Le poti folosi in orice moment, oriunde te-ai afla. Ori de cate ori iti doresti mai multa claritate legat de un lucru, poti alege sa folosesti orice instrument Access, ca sa aduci mai multa constientizare si usurinta in orice situatie. Si mult mai mult!

Una dintre calitatile acestor instrumente  este acea de usurinta. Poti sa alegi un instrument si sa-l folosesti in diverse situatii pana te familiarizezi cu el, apoi sa alegi alte instrumente si tot asa. Folosind pe rand unul sau mai multe instrumente, vei reusi sa intelegi mai usor cum functioneaza ele si ce schimbari poti sa obtii.

Instrumentele Access Consciousness® nu sunt despre a crede in ele sau a te convinge despre ceva, ci despre a le folosi si despre a vedea ce se se schimba in viata ta. Aceste instrumente vor produce atat de multa sau putina transformare, cat esti dispus sa alegi sa primesti.

sursa foto

 

Autor: Ludmila Rotaru

© Copyright 2017 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

Ce sunt Instrumentele Access Consciousness®?

2 gânduri despre „Ce sunt Instrumentele Access Consciousness®?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *