fraza de curatare access consciousness™

Ce este Fraza de Curatare Access Consciousness™?

Fraza de Curatare Access Consciousness™ este unul din instrumentele de baza a acestor tehnici si mai este numita Clearing Statement. Daca te afli in preajma persoanelor care au participat la clase sau telecolluri Access Consciousness®, ai putea sa auzi rostind  aceasta fraza ciudata, care suna ca o limba complet necunoscuta.

Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds™

Corect – gresit, bine – rau, POC si POD, toate 9, scurti, baieti si nevazute.

Ai visat vreodata sa ai o bagheta magica, cu ajutorul careia sa schimbi anumite lucruri? Cum ar fi, daca in loc de o bagheta ai avea cateva cuvinte, care sa te ajute sa schimbi tot ce nu functioneaza in viata ta? Crezi ca este posibil?

Ce face Fraza de Curatare Access Consciousness™?

Fraza de Curatare Access Consciousness™ are rolul de a merge in punctul in care ai creat o limitare, pentru a aduce la suprafata cat mai mult posibil din energiile acelei limitari, ca apoi sa o curate si sa o arunce in afara existentei tale. 

Fraza de Curatare Access Consciousness™ te ajuta sa vezi ce creezi in mod inconstient si ce te tine blocat in acel aspect al vietii, pe care doresti sa il schimbi. Ea cere ca sa vina la suprafata toate acele limitari si sa fie eliberate. Pentru ca ceva sa nu functioneze in viata ta, e nevoie sa refuzi sa percepi, sa cunosti, sa fii si sa primesti un anume aspect din acel “ceva”care nu functioneaza. Fraza de Curatare are scopul sa-ti aduca mai multa constientizare si o abilitate mai mare de a functiona constient.

De fiecare data cand rulezi Fraza de Curatare, cel putin 350 000 de persoane se elibereaza in acelasi timp de aceleasi lucruri, pentru ca tu mergi inapoi in toate vietile in care ai ales acele lucruri si le eliberezi. Respectiv, le elibereaza si toate persoanele carora ai vandut acele idei. Eliberand trecutul, prezentul tau devine mult mai lipsit de greutate si mai putin incarcat. Ca rezultat, vei avea un mod diferit de a functiona in viata.

Cum functioneaza Fraza de Curatare Access Consciousness™?

Fraza de Curatare Access Consciousness™ este un instrument atat de simplu, incat mii de oameni din intreaga lume o folosesc zilnic, pentru a crea in viata lor mai multa usurinta, bucurie si glorie. Frumusetea, magia si potenta acestei fraze este in capacitatea sa de a schimba lucruri ascunse care te tin blocat si de care nu esti constient.

O mare parte din ceea ce ne-ar placea sa schimbam, nu are un sens cognitiv sau logic, ci este creat si mentinut energetic. Aminteaste-ti un moment in care ai fost foarte suparat in legatura cu ceva, fara ca sa-ti dai seama de motivul acelei suparari. In realitate, ceea ce „ti-ai amintit” a fost perceptia acelei energii, care crease acea suparare.

Multe tehnici curata limitarile construite in jurul cuvintelor. Instrumentele Access Consciousness™ curata energiile care se afla sub cuvinte. Nu trebuie sa intelegi Fraza de Curatare pentru ca ea sa functioneze. Ea functioneaza pur si simplu si tinde sa functioneze mult mai profund atunci cand este rostita intr-o limba diferita de limba ta.

Cum functioneaza in practica Fraza de Curatare Access Consciousness™?

Daca privesti peretii camerei in care te afli ei par solizi, nu-i asa? Dar stiinta ne spune ca nu este asa. Ea ne spune ca zidurile par sa fie solide din cauza incetinirii miscarii moleculelor. Deci peretii nu sunt altceva decat un spatiu dintre molecule. Si daca limitarile noastre nu ar fi nici ele ceea ce par sa fie, nu ar fi „reale”? Si daca limitarile noastre nu ar fi altceva decat o structura moleculara incetinita? Tot ceea ce ai creat ca si limitare, reprezinta un loc in care ai incetinit miscarea moleculelor pana cand ai creat o limitare.

Atunci cand iti pui o intrebare sau te gandesti la ceva care te limiteaza sau nu functioneaza in viata ta, iese la suprafata o energie: este energia cu care a fost creata aceasta limitare. Cand rostim Fraza de Curatare Access Consciousness™, ajungem in punctul in care am creat totul si stergem acel lucru, astfel incat sa nu mai poata deveni un zid solid. Devine ceva prin care poti trece. Acesta este procesul prin care elimini limitarile tale. E ca si cum ai trage cartea de jos de la un castel de carti, in loc sa il demolezi carte cu carte. Deci tu nu mai trebuie sa treci prin suferinta si durerea de a retrai o situatie, pentru a curata toata incarcatura energetica care este legata de acea situatie! Cum devine si mai bine decat atat?

Despre ce este Fraza de Curatare Access Consciousness™?

Fraza de Curatare Access Consciousness™ este despre a te duce in locul in care poti functiona din perceptiile tale. Tu nu ai senzatii/trairi, corpul tau le are. Tu percepi, corpul tau simte. Perceptiile sunt constientizari/awareness-uri, ele nu sunt senzatii. Cand intrebi: „Ce percep eu aici?” in loc sa intrebi „Ce simt eu aici?”, in fata ta se deschide un univers total diferit. Daca simti, atunci vei permite ca acest lucru sa fie disponibil doar in corpul tau. Daca percepi, atunci acel lucru este disponibil atat in corpul tau cat si in intreaga ta fiinta.

Fraza de Curatare este proiectata in asa fel,  incat sa ocoleasca mintea ta logica si sa ajunga direct la tine, Fiinta Infinita. Tu ca fiinta esti cel care poate crea toate posibilitatile. Daca mintea ta logica ar fi putut sa rezolve tot ce nu functioneaza in viata ta, ai fi rezolvat toate aceste probleme pana acum, nu-i asa? Nu poti folosi Fraza de Curatare Access Consciousness™ folosind logica, deoarece nu este despre logica. Si nu este despre a o verbaliza, nu este despre cuvinte. Este despre anumite energii care ies la suprafata.

Fraza de Curatare Access Consciousness™ este despre a accesa mintea ta „nebuna”, locul in care se gasesc toate raspunsurile despre viata interesanta pe care ti-o creezi. Toata libertatea vine din mintea ta „nebuna”, nu din mintea ta logica. Mintea ta „nebuna” are toate raspunsurile despre motivele pentru care iti creezi limitarile realitatii tale. Mintea logica justifica tot ceea ce faci si nu face nimic pentru a da nastere altor posibilitati infinite. Daca mintea ta ar functiona intr-adevar, ai fi deja dincolo de toata harababura in care esti bagat in realitatea ta. Atunci cand stii ceva, cand ai cunoastere adevarata, acest lucru se intampla instantaneu. Nu este nevoie sa ii dai de capat, sa te gandesti la el.

Cum folosesti Fraza de Curatare Access Consciousness™?

Ca toate celelalte Instrumente Access, Fraza de Curatare Access Consciousness™ este foarte usor de folosit. O poti folosi pentru orice punct de vedere, pentru orice emotie, pentru orice situatie sau un gand, poti repeta in gand Fraza de Curatare. E suficient s-o repeti de mai multe ori si sa vezi ce se schimba:

Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds™

Instrumentele Access Consciousness® nu sunt despre a crede in ele sau a te convinge despre ceva. Toate instrumentele Access Consciousness® sunt despre a le folosi si despre a vedea ce se se schimba in viata ta.

Video – Dain Heer explica Fraza de Curatare Access Consciousness™

Acest video este tradus in 19 limbi. Mergi jos in partea dreapta la simbolul Settings – Subtitles/CC (19) – alegi o limba pe care o cunosti.

Ludmila Rotaru

© Copyright 2016 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Mai multe informatii despre Fraza de Curatare gasesti aici: www.theclearingstatement.com

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

Ce este Fraza de Curatare Access Consciousness™?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *