fondatorii access consciousness

Fondatorii Access Consciousness® – Gary Douglas si Dr.Dain Heer

Gary Douglas si Dr. Dain Heer sunt fondatorii Access Consciousness®.

Gary Douglas – fondatorul Access Consciousness®

Nascut in Midwest si crescut in San Diego, California, Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness®, descrie copilaria intr-o familie tipica burgheza, dintr-o versiune televiziva. „Sunt atat de „alb”, mi-am trait intr-adevar copilaria ca si cum ar fi fost intr-un un serial de comedie”, spune Douglas.

Gary spune ca a fost intotdeauna pe o cale spirituala, cautand raspunsuri la cele mai profunde mistere ale vietii. „Cand aveam noua ani, m-am hotarat sa merg la biserica, insa parinții mei nu voiau sa vina. In fiecare duminica eu mergeam la biserica impreuna cu sora mea mai mica.”

„Tatal meu a murit cand aveam 17 ani. Din modul sau de viata am invatat ca, chiar daca muncesti pana la moarte pentru familia ta, nu le poti oferi neaparat, tot ceea ce au nevoie. De asemenea, am invatat ca trebuia sa muncesc, sa muncesc din greu pentru a avea tot ceea ce-mi doream.” Mai tarziu, in colegiu, Douglas intalnise o fosta profesoare de catechism care isi amintea de el si care i-a spus ca nu ar fi gasit in biserica ceea ce cauta, dar spera, totusi, ca el sa gaseasca raspunsurile pe care le cauta.

Gary descrie crearea Access Consciousness ca o serie de revelatii si perspective. „Ceea ce numim acum Access Consciousness®, a aparut prin iulie 1990, pe cand eram un agent imobiliar de succes in Santa Barbara, California”, spune Gary. „Am inceput sa canalizez (primesc) informatii cu privire la niste puncte care se afla pe cap si care actioneaza ca memoria unui computer pentru toate  gandurile, sentimentele, emotiile, consideratiile, atitudinile, deciziile noastre; tot ceea ce am decis in orice moment ca este important, in aceasta viata sau orice alta viata. Am intuit ca acest lucru putea fi o clasa pentru maseori sau pentru terapeutii care lucrau cu corpurile oamenilor. M-am intors acasa si am chemat patru prieteni pentru a-i invita  la o clasa de Bars, unde aveau sa lucreze cu energiile. Aceasta a fost prima clasa de Access.”

„De atunci, a fost o co-creație a mai mult de 2.000 de persoane care au participat la aceste clase. Acest proces continua sa fie mult mai simplu si mai puternic, de fiecare data cand se petrece o clasa noua.”

Gary Douglas este tatal a patru copii si are si un nepot. Locuieste in Santa Barbara, California.

Gary petrece sesiuni individuale de Access Consciousness®atat in biroul sau, cat si prin telefon, avand ca clienti persoane din Statele Unite si America de Nord, Europa, Australia, Noua Zeelanda si Orient. Atat el cat si alti facilitatori Access Consciousness® tin diverse clase in intreaga lume.

Gasesti aici mai multe informatii despre Gary Douglas.

Dr. Dain Heer – co-fondatorul Access Consciousness®

„Buna, prietenul meu, numele meu este Dain Heer si-ti sunt foarte recunoscator pentru faptul ca vizitezi pagina mea…Lasa-ma sa incep prin ati spune ca nu am niciun raspuns pentru tine, ci doar intrebari. Ce este adevarul pentru tine? In ultimii zece ani, cu ajutorul acestor instrumente si procese am facilitat persoane, care si-au schimbat relatiile, corpurile si intreaga lor viata. Ai fi dispus sa afli cine esti cu adevarat? Ai fi dispus sa manifesti ceea ce esti tu cu adevarat?

Am avut norocul sa lucrez cu mii de persoane din intreaga lume. Fiinte curajoase si frumoase, care au ales sa exploreze ce inseamna sa-ti creezi o viata constienta, fiind dispusi sa primeasca orice, fara a judeca nimic. Cum ar fi acest lucru pentru tine? Conecteaza-te la aceasta energie doar pentru o secunda …

Ia in considerare – aceste instrumente nu seamana cu nimic altceva ce ai incercat vreodata. Access Consciousness® este ciudat, bizar – dar functioneaza. Intr-adevar functioneaza! Daca ai face aceasta alege, ai putea avea schimbari usoare si rapide. Nu este necesar sa petreci ani in sir pe varful unui munte sau pe scaunul unui terapeut. Cand decizi sa fii constient, totul poate fi schimbat. Multi oameni devin pur si simplu schimbarea pe care o cautau. Si ce altceva este posibil?

Sa stii ca nu sunt un fel de guru care iti cere sa-l  urmezi. Poate ca ne asemanam mult: sunt cineva care stie ca poate fi si altceva.

Deci, acum cincisprezece ani aveam tot ceea ce ar trebui sa te faca fericit, cu exceptia banilor, care nu erau atat de importanti pentru mine. Incercasem orice metoda, care mi-ar fi adus pacea interioara, insa in interior eram muribund. Asa ca i-am spus universului: „Mai ai sase luni sau o sa ma sinicid. Sau se shimba lucrurile, sau am plecat.” Si nu voiam sa spun ca plec  din relatia mea sau din Santa Barbara, voiam sa spun ca plec din aceasta viata.

Exact la o saptamana dupa ce am exprimat aceasta dorinta, am citit un anunt mic intr-un ziar. El spunea: „Access, totul in viata vine la mine cu usurinta, bucurie si glorie!” si era insotit si de un numar de telefon al fetei care l-a publicat.

Am facut o sesiune cu acea fata, o sesiune de Acces Bars, un proces simplu care consta in atingerea anumitor puncte de pe cap. Dupa acea sesiune am reavut un sentiment de pace, pe care nu-l mai aveam timp de trei ani. Era un moment in care stiam ca totul era bine, ca a fost intotdeauna bine si ca asa urma sa fie pentru totdeauna…si n-am mai contemplat sinuciderea.

Un instrument, un lucru, un proces care a durat aproximativ o ora…facut de cineva pe care nu-l mai intalnisem niciodata inainte de asta…si energia intregii mele vieti s-a schimbat, impreuna cu ceea ce am stiut intotdeauna ca este posibil.

Aceasta este ceea ce sper sa impartasesc cu voi: constientizarea faptului ca ai si tu la dispozitie o energie diferita.

Ceea ce mi-ar placea sa fac, este sa te invit sa ai un instrument complet diferit, care te-ar ajuta sa generezi o viata total diferita. Si mi-ar placea sa te invit sa constientizezi ceea ce esti, fiinta care esti si care n-ai fost dispus niciodata sa vezi inainte de asta. Si probabil ca ceea ce esti, este foarte diferit de ceea ce ai crezut pana acum.

Ai putea sa te regasesti putin in toate aceste cuvinte. Ai putea sa recunosti ca ai puterea, mijloacele si aptitudinile necesare pentru a avea tot ceea ce-ti doresti cu adevarat in viata si ceea ce ai abandonat cu mult timp in urma.

Si s-ar putea chiar sa decizi ca nu vei mai trai niciodata o viata limitata.

E o alegere. Ai alegere.

Alege acum…

Cu sinceritate, cu bucurie si ciudatenie, Dain.”

Gasesti aici mai multe informatii despre Dain Heer.

 

Articole traduse de Ludmila Rotaru. Articolele originale: ita.accessconsciousness.eu   si  ita.accessconsciousness.eu

© Copyright 2016 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Fondatorii Access Consciousness® – Gary Douglas si Dr.Dain Heer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *