Training Creierul si Intuitia Dr. Andrei Chistyakov

Training Creierul si Intuitia

Training Creierul si Intuitia: un eveniment creat de Dr. Andrei Chistyakov – doctor in psihologie, cibernetician, cercetator stiintific in dezvoltarea si folosirea resurselor fiintei umane, cu o experienta de 30 de ani in studierea functionarii creierului, conducatorul proiectului GO-RA, se ocupa de studierea intuitiei, a starilor modificate de constiinta si a interactiunii informationale dintre om si lumea inconjuratoare.

Este posibil sa folosesti rezervele creierului tau pentru a “auzi” mesajele mintii tale subconstiente?

Comunicarea la distanta. Legatura cuantica intre oameni

Pana nu demult, multe din ceea ce reusim acum sa realizam cu ajutorul mijloacelor tehnice, erau considerate minuni si erau atribuite fenomenelor de telepatie sau clarviziune. De exemplu, era greu de imaginat ca oricine va putea vedea ambuteiajele din traficul rutier, fara sa iasa din casa; sau ca vom face schimb de ganduri si idei cu alte persoane, care se afla la o distanta mare sau chiar foarte mare de noi.

Realizarile stiintei sunt evidente, ele au facut sa devina o realitate tot ce se credea inainte ca era doar pentru oamenii alesi. Exista insa subiecte, unde stiinta se confrunta in continuare cu mari dificultati.

Cand e nevoie sa se prezica comportamentul unor sisteme deschise si complexe cum ar fi de exemplu, atmosfera, apar dificultati in pronosticuri. Omul, este si el un sistem deschis si complex si inca mai exista multe neclaritati in ceea ce priveste functionarea creierul uman.

In modelele sale stiinta nu ia in consideratie faptul ca, omul interactioneaza cu lumea inconjuratoare nu numai prin vedere, auz, gust, miros, atingere sau aparatul vestibular etc. Interactiunea omului cu lumea inconjuratoare are loc si la nivelul campurilor informationale si probabil, este realizata nu numai cu ajutorul campurilor electromagnetice. S-ar putea ca transmiterea informatiei sa aiba loc si datorita campurilor gravitationale, pe care actualmente stiinta moderna nu le poate detecta sau identifica cu ajutorul mijloacele tehnice.

Omul este un “dispozitiv” mult mai complex decat oricare alte sisteme tehnice, pe care tot el le-a inventat. Este posibil sa folosim omul drept “instrument”, pentru a confirma sau pentru a exclude existenta interactiunii campurilor informationale intre organismele biologice? Aceasta ipoteza a fost verificata in practica. In anii 1985-1995 au fost elaborate mai multe regime-demo, care demonstreaza ca putem interactiona cu realitatea la niveluri mult mai subtile, adica fara ajutorul auzului si vazului. Ba chiar mai mult, aceste regime-demo au demonstrat ca interactiunea se face foarte exact, chiar si la distante de mii de kilometri.

Poate, deci, o persoana sa perceapa campurile informationale? Proiectul GO-RA a demonstrat ca orice persoana cu un creier cu grad inalt de complexitate, poate sa faca acest lucru.

Ce este un creier complex si ce este intuitia?

Din punctul de vedere a neuropsihologiei, un complex (cu grad inalt de complexitate) reuseste sa creeze mai multe retele neuronale, decat un creier “mai putin complex”, ambele avand acelasi numar de neuroni.

Din punctul de vedere al psihologiei cognitive, conceptul de creier complex inseamna stapanirea unor abilitati cognitive foarte dezvoltate: atentie, memorie, gandire si in special, imaginatie.

Intuitia este o insusire specifica unui creier cu grad inalt de complexitate.

Nu toate evenimentele din viata noastra pot fi planificate si prevazute anticipat. Uneori suntem constransi sa luam decizii in conditii de incertitudine. Anume in aceste momente intuitia ne ajuta sa actionam rapid si eficient.

Incepand cu anul 1985 si pana astazi, proiectul GO-RA a elaborat numeroase regime-demo, care au demonstrat ca lumea comunica prin intermediul campurilor informationale. Acest lucru poate fi observat in tehnicile indoneziene MerpatiPutih. Practicienii acestei tehnici practica de 300 de ani cunostinte care se bazeaza pe neuroplasticitatea creierului. Orice persoana cu un grad inalt de complexitate a creierului, poate comunica cu lumea prin intermediul campurilor informationale.

Care este scopul trainingului?

Trainingul Creierul si Intuitia are scopul de a te ajuta sa intelegi si sa experimentezi urmatoarele argumente:

ce sunt campurile informationale;

ce este intuitia;

daca exista telepatie sau nu;

daca este posibil sa se citeasca gandurile altor persoane sau nu;

daca poti percepe si evita pericolele.

Ce vom face in cadrul trainingului?

Trainingul este impartit in mai multe module. In cadrul acestui eveniment vom experimenta doua dintre ele:

Primul modul: Comunicarea la distanta. Legatura cuantica intre oameni.

Al doilea modul: Stari Modificate de Constiinta.

Vom experimenta mai multe regime-demo, cu scopul de vedea cum are loc crearea si modelarea diferitor modele de comportament, care pot fi folosite in situatii de incertitudine.

Primul modul: Comunicarea la distanta. Legatura cuantica intre oameni.

Acest modul este pentru incepatori. In cadrul acestui modulul vom practica urmatoarele regime-modele:

“Gemenii”, “Legatura cuantică”, “Transmiterea imaginilor”, “Transmiterea starilor”, “Tortura prin foc”.

Al doilea modul: Stari Modificate de Constiinta

La acest modul pot participa numai persoanele care au facut primul modul sau alte traininguri cu Andrei Cistiakov. In cadrul modulului vom practica urmatoarele regime-modele:

“Motorul de cautare”, “Incarcari duale”, “Istoria unui obiect”, “Masina timpului”, “Apa vie”, “Meteo”.

Cine este Andrei Chistyakov?

Doctor in psihologie, cibernetician, cercetator stiintific in dezvoltarea si folosirea potentialului fiintei umane, se ocupa de cercetarea stiintifica indreptata spre studiul intuitiei, a starilor modificate de constiinta si a interactiunii informationale dintre om si lumea inconjuratoare, conducatorul proiectului GO-RA. Andrei Chistyakov locuieste si activeaza la Moscova (Rusia). Mai multe informatii despre Andrei Chistyakov se gasesc pe site-ul www.go-ra.ru.

Cu ce se ocupa proiectul Go-Ra?

Proiectul GO-RA se ocupa cu studierea impactului capacitatilor cognitive si a intelectului emotional in calitatea luarii deciziilor in conditii de incertitudine. Scopul proiectului este de a dezvolta metodologii, care sa permita o evaluare obiectiva a potentialului persoanelor si a capacitatii de a lucra in conditii de incertitudine.

Pentru cine este acest training?

Pentru oricine doreste sa-si dezvolte intuitia.

Pentru oricine doreste sa-si dezvolte abilitatile cognitive.

Pentru oricine lucreaza cu oamenii: psihologi, psihoterapeuti, pedagogi, politisti, medici etc.

Alte detalii

Durata cursului:doua zile – primul modul / doua zile – al doilea modul

Modalitati de plata: vor fi anuntate ulterior celor inscrisi la curs

Conditii de participare: primul modul – niciuna; al doilea modul – participarea la primul modul.

Numar participanti: de la 15 persoane.

Informatii suplimentare: ludmilarotaru74@gmail.com

Locul desfasurarii: va fi anuntat ulterior celor inscrisi la curs.

Trainingul este sustinut in limba rusa, cu traducere in limba romana.

 

© Copyright 2018 – Ludmila Rotaru – All right reserved