curs access bars®

Curs Access Bars® pentru o viata cu usurinta, bucurie si glorie

Curs Access Bars® – un eveniment de o zi, unde inveti una dintre cele mai dinamice tehnici de vindecare si transformare, cu ajutorul careia ai putea schimba ceea ce nu functioneaza in viata ta.

Access Bars® este este un procedeu energetic, care elibereaza mintea si corpul de diferite blocaje si conditionari. Bars a ajutat sute de mii de oameni din intreaga lume sa creeze schimbari majore legate de sanatate, stres, corp, bani, relatii sau alte aspecte. Tot mai multe persoane aleg sa invete aceasta tehnica, pentru a avea un instrument „universal”, pe care sa-l foloseasca pentru orice situatie din viata lor.

Access Bars® este prima clasa din tehnicile Access Consciousness®, practicate cu succes in peste 175 de tari din intreaga lume.

Ce este Access Bars® si cum functioneaza?

Access Bars® este un proces relaxant, ce consta in atingerea usoara a unor puncte specifice, care se afla in zona capului.

Pe cap exista 32 de puncte, care sunt niste benzi de energie si care se numesc „bars” (bare sau benzi). In aceste benzi de energie se depoziteaza componenta electromagnetica a gandurilor, sentimentelor, traumelor sau credintelor limitative, pe care le-ai avut vreodata despre orice subiect si pe care le-ai acumulat in decursul mai multor vieti. Exista benzi legate de  comunicare, bani, corp, sexualitate, creativitate, vindecare, imbatranire si altele. In timpul unei sedinte de Access Bars®, aceste puncte sunt atinse usor si ele incep sa elibereze limitari in acel domeniu al vietii tale, care corespunde cu bara atinsa. Eliberarea acestor energii iti creeaza mai multa usurinta si relaxare, iar corpul si mintea incep sa functioneze mai bine si cu o viteza mai mare.

Gasesti aici un filmulet despre Access Bars®. Pentru a avea subtitrarea in limba romana, mergi jos in partea dreapta la simbolul Settings – Subtitles/CC.

Pentru cine este un curs Access Bars®?

pentru oricine isi doreste o schimbare in viata, dar nu stie de unde sa inceapa;

pentru oricine doreste sa se elibereze de blocaje mentale si emotionale si sa devina mai constient;

pentru oricine doreste sa rezolve diverse aspecte legate de sanatate sau de corpul sau;

pentru oricine doreste sa aduca mai multa usurinta in toate aspectele vietii;

pentru parinti, copii, psihologi, psihoterapeuti, practicieni de terapii complementare, medici, asistenti sociali, tehnicieni maseuri, reflexoterapeuti, fizioterapeuti, kinetoterapeuti, osteopati, oameni de afaceri sau artisti si lista poate sa continue!

Oricine poate face un curs Access Bars® si oricine poate invata aceasta tehnica cu usurinta, chiar si copiii.

Cum poate fi folosit Access Bars®?

Poti aplica Access Bars® pe tine, pe copiii tai, pe membrii familiei sau pe prieteni, pentru a-i ajuta.

Poti deschide o afacere noua ca Practician Access Consciousness Bars® si sa oferi sesiuni individuale de Bars sau sa gazduiesti evenimente de shimb de Bars. Certificarea internationala iti va permite sa faci acest lucru in orice tara din lume.

Poti completa abilitatile tale profesionale, adaugand Access Bars® la ceea ce faci deja.

Care sunt beneficiile pe care le aduce Access Bars®?

Timp de 28 de ani Access Bars® a asistat schimbari majore si a adus numeroase beneficii in diverse situatii, cum ar fi: depresia, stresul, anxietatea, insomniile, sarcina si nasterea, greutatea corpului, mintea agitata, autismul, ADD, ADHD si alte probleme de sanatate, confuzia sau lipsa de claritate legat de orice aspect al vietii. Si mult mai mult!

Ce vei obtine in urma unui curs Access Bars®?

vei invata una dintre cele mai dinamice tehnici de transformare a constiintei;

vei primi si alte instrumente Access Consciousness®, care sa te ajute sa-ti transformi viata;

vei intra in baza de date Access Consciousness® si vei primi periodic informatii si descrieri despre Bars, precum si alte informatii;

daca o sa doresti, vei avea posibilitatea de a explora mai departe Access Consciousness®, participand si la alte clase;

vei face parte dintr-un grup Facebook, unde vei gasi informatii valoroase despre Access Bars®, despre instrumentele Access Consciousness® si despre experienta mai multor practicieni Bars.

Ce include taxa de participare pentru  un curs Access Bars®?

Activitatea de training.

Manualul Oficial Access Consciousness®.

Plansa in limba romana cu pozitia celor 32 de puncte.

Plansa in limba romana cu pozitiile sedintei de Bars.

Certificat Oficial din SUA Access Consciousness® (recunocut in toata lumea).

Ce vom face in cadrul acestui curs Access Bars®?

In cardul cursului Access Bars® se vorbeste despre Access Consciousness® si Access Bars®, se vizioneaza filmul cu sesiunea de Bars tinuta de Gary Doauglas si Dain Heer, dupa care se fecare participant ofera doua sesiuni de Bars si rimeste doua sesiuni de Bars.

Alte detalii

Conditii de participare: niciuna

Valoare investitie: 910 ron (pentru Romania)

Preturile sunt stabilite de Access Consciousness®. Cei care repeta cursul si tinerii intre 16-18 ani, platesc jumatate din pret. Pentru copiii pana la 15 ani cursul este gratuit, daca sunt insotiti de un adult care participa la curs.

Modalitati de plata: plata se efectueaza la inceputul cursului

Durata cursului: o zi

Programul cursului: 10.00 – 18.00 (pauza de pranz: 13.00 – 14.00)

Inscriere curs: pentru inscriere rog sa ma contactati direct prin email ludmilarotaru74@gmail.com

“Am avut recent un barbat de 60 de ani, care a venit la mine si mi-a spus: “Stii ceva, ar trebui ca toata lumea sa ruleze bars in fiecare zi. Daca si-ar face Bars zilnic, ar fi fericiti pentru restul vietii lor.” Si barbatul acela a trait in pesteri, a calatorit in India si a facut meditatii. El a mai spus: ”Problema mea era ca, de fiecare data cand imi deschideam ochii si ieseam la lumina, ma simteam mizerabil din nou. Asa ca acum fac o sedinta de Bars in fiecare zi si sunt fericit tot timpul.” Gary Douglas

Un lucru bine de stiut inainte de a te inscrie la un curs Access Bars®

Acest curs este doar primul pas pentru schimbarile pe care ti le doresti. Tot ceea ce trebuie sa faci la incheierea acestui eveniment, este sa folosesti instrumentele primite si sa observi schimbarile, care se genereaza in viata ta. Instrumentele Access Consciousness® nu vor da rezultate daca nu le folosesti. Nu este suficient doar sa stii despre ele, este necesar sa le aplici.

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

Ludmila Rotaru

© Copyright 2017 – Ludmila Rotaru – All right reserved