curs access bars®

Curs Access Bars® – tehnica dinamica de transformare a constiintei

Curs Access Bars® – un eveniment de o zi, unde se invata una dintre cele mai dinamice tehnici de transformare a constiintei.

Access Bars® este este un procedeu energetic, care elibereaza mintea si corpul de diferite blocaje si conditionari. Access Bars® a ajutat sute de mii de oameni din intreaga lume sa creeze schimbari majore in vietile lor, fie ca e vorba de corp, bani, relatii interpersonale, stima de sine sau alte aspecte. Tot mai multa lume alege sa invete aceasta tehnica pentru a aduce mai multa usurinta, claritate si constientizare in viata de zi cu zi.

“Am avut recent un barbat de 60 de ani, care a venit la mine si mi-a spus: “Stii ceva, ar trebui ca toata lumea sa ruleze Bars in fiecare zi. Daca si-ar face Bars zilnic, ar fi fericiti pentru restul vietii lor.” Si barbatul acela a trait in pesteri, a calatorit in India si a facut meditatii. El a mai spus: ”Problema mea era ca, de fiecare data cand imi deschideam ochii si ieseam la lumina, ma simteam mizerabil din nou. Asa ca acum fac o sedinta de Bars in fiecare zi si sunt fericit tot timpul.” Gary Douglas


Pentru cine este un curs Access Bars®?

Cursul Access Bars® este pentru oricine doreste sa aduca mai multa usurinta si claritate in toate aspectele vietii. Oricine poate face un curs Access Bars® si oricine poate invata aceasta tehnica cu usurinta, chiar si copiii.


Ce este Access Bars® si cum functioneaza?

Access Bars® este un proces relaxant, ce consta in atingerea usoara a unor puncte specifice aflate in zona capului.

Pe cap exista 32 de puncte care reprezinta niste benzi de energie, ele se numesc „bars” (bare sau benzi). In aceste benzi de energie se depoziteaza componenta electromagnetica a tuturor gandurilor, sentimentelor, traumelor sau credintelor limitative pe care le-am avut vreodata despre orice subiect si pe care le-am acumulat in decursul mai multor vieti. Astfel, avem benzi de energie legate de: comunicare, bani, corp, sexualitate, creativitate, vindecare, imbatranire si altele. In timpul unei sedinte de Access Bars® aceste puncte sunt atinse usor si ele incep sa elibereze limitari in acel domeniu al vietii noastre, care corespunde cu bara atinsa. Eliberarea acestor energii creeaza mai mult spatiu, mai multa usurinta si relaxare, iar corpul si mintea incep sa functioneze mai bine si cu o viteza mai mare.

Access Bars® este clasa de baza a tehnicilor Access Consciousness® practicate cu succes in peste 175 de tari din intreaga lume.

(Gasesti aici un filmulet despre Access Bars®, pentru a avea subtitrarea in limba romana mergi jos in partea dreapta la simbolul Settings – Subtitles/CC – alegi limba romana).


Care sunt beneficiile pe care le aduce Access Bars®?

De mai bine de 30 de ani Access Bars® a asistat schimbari majore si a adus numeroase beneficii in diverse situatii, cum ar fi: stres accentuat, minte agitata, confuzie, lipsa de claritate, depresie, anxietate, atacuri de panica, fobii, insomnii, stres post-traumatic, autism, ADD, ADHD, sarcina si nastere, infertilitate, greutatea corpului si multe altele.

Fiecare sedinta de Bars ofera un sentiment continuu de usurinta si bucurie, cu fiecare sedinta persoanele devin mai constiente, mai prezente si au mai multa claritate despre tot ce se petrece in viata lor. Access Bars® are un efect dinamic si asupra animalelor. Persoanele care ruleaza Bars in familie, au raportat schimbari majore si la animalele lor de companie.

(In acest articol/video poti urmari ce spun oamenii de stiinta despre modificarile ce se produc in creier dupa o sedinta de Access Bars®).


Cum poate fi folosit Access Bars®?

Poti aplica Access Bars® pe tine, pe copiii tai, pe membrii familiei sau pe prieteni pentru a-i ajuta.

Poti deschide o afacere noua ca Practician Access Consciousness Bars® si sa oferi sesiuni individuale de Bars sau sa gazduiesti evenimente de shimb de Bars. Certificarea internationala iti va permite sa faci acest lucru in orice tara din lume.

Poti completa abilitatile tale profesionale, adaugand Access Bars® la ceea ce faci deja.


Ce vei obtine in urma unui curs Access Bars®?

Vei invata Access Bars® – una dintre cele mai dinamice tehnici de transformare a constiintei.

Vei invata alte trei Procese de Corp Access Consciousness®.

Vei primi mai multe Instrumente Access Consciousness® pe care sa le folosesti in diverse situatii din viata de zi cu zi.

Vei intra in baza de date Access Consciousness® si vei primi periodic informatii valoroase despre noutatile din Access.

Vei putea explora si alte clase Access Consciousness®  daca o sa doresti (ele nu sunt obligatorii).


Ce include taxa de participare pentru  un curs Access Bars®?

Activitatea de training in timpul careia primesti doua sedinte de Bars si oferi doua sedinte.

Manualul Oficial Access Consciousness®.

Plansa in limba romana cu pozitia celor 32 de puncte.

Plansa in limba romana cu pozitiile sedintei de Bars.

Certificat Oficial din SUA Access Consciousness® (recunocut in toata lumea).


Cum se desfasoara un curs Access Bars®?

In cardul unui curs Access Bars® se vorbeste despre Access Consciousness® si Access Bars®, se vizioneaza un filmulet cu sesiunea de Bars tinuta de Gary Douglas si Dain Heer, dupa care fiecare participant ofera doua sesiuni de Bars si primeste doua sesiuni de Bars.


Alte detalii

Conditii de participare: niciuna

Valoare investitie: 910 ron (pentru Romania), 300 Euro (Europa)

Taxa repetare curs: 455 ron

Preturile pentru toate clasele Access Consciousness® sunt stabilite la nivel international de fondatorii Gary Douglas si Dain Heer. Persoanele care repeta cursul si tinerii intre 16-18 ani platesc jumatate din pret. Pentru copiii pana la 15 ani cursul este gratuit daca sunt insotiti de un adult care participa la curs.

Modalitati de plata: plata se efectueaza la inceputul cursului

Durata cursului: o zi

Programul cursului: 10.00 – 18.00 (pauza de pranz: 13.00 – 14.00)

Facilitatori: Ludmila Rotaru si Aurora Puiu

Inscriere curs:  ludmilarotaru74@gmail.com

Urmatoarele clase Access Bars®calendar evenimente

Locul desfasurarii: va fi anuntat ulterior celor inscrisi la curs


Un lucru bine de stiut inainte de a te inscrie la un curs Access Bars®

Access Bars® si instrumentele Access Consciousness® creeaza schimbari dinamice si uimitoare, insa ele nu dau rezultate daca nu sunt folosite.  Tot ceea ce trebuie sa faci la incheierea acestui eveniment este sa folosesti instrumentele primite si sa observi schimbarile care au loc in viata ta.  Nu este suficient doar sa stii despre ele, este necesar sa le aplici.

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

© Copyright 2017 – Ludmila Rotaru – All right reserved