cum sa inveti access bars

Cum inveti Access Bars® cu usurinta?

Sugestii pentru noii practicieni Access Bars®

Cum sa inveti Access Bars: daca ai facut recent un curs de Bars si esti un nou practician Access Bars®, probabil ca te intrebi cum sa faci, ca sa insusesti mai usor si mai repede pozitiile sedintei de Bars. Sa stii ca nu esti singurul care are aceste preocupari. Majoritatea persoanelor care fac un curs Access Bars®, se preocupa de acest lucru si nu pentru ca ar exista cu adevarat vreo dificultate in a invata aceasta tehnica, ci mai mult pentru faptul ca majoritatea dintre noi nu sunt obisnuiti sa faca lucrurile cu usurinta. Am trecut si eu prin aceste momente, de aceea mi-am propus sa dau cateva sugestii, care ar putea ajuta noii practicieni Access Bars® sa aiba mai multa usurinta in procesul de invatare.

1.

Ruleaza Bars cat mai mult pe membrii familiei, pe prieteni sau pe clienti. Cu cat mai multe sedinte vei face, cu atat mai repede te vei familiariza cu pozitia benzilor. Nu-ti fie frica sa gresesti pentru ca nu poti gresi si nu poti face rau nimanui cu Bars. Aceasta tehnica este atat de usoara, incat este practicata cu usurinta si de copii.

2.

La inceput poti invata pozitia punctelor pe tine, astfel, iti va fi mai usor sa le gasesti atunci cand le vei rula pe alte persoane.

3.

Daca iti este mai usor sa inveti direct pozitiile sedintei de Bars, fara sa inveti mai intai pozitia punctelor, poti face acest lucru. Fiecare persoana este diferita si are un mod diferit de a invata. La inceput foloseste-te de plansele primite la curs, pana vei invata pozitiile pe de rost. Ca sa le ai mereu la indemana, iti poti face o poza si in telefon.

4.

Nu te ingrijora ca n-o sa gasesti pozitia corecta a benzilor, ele se gasesc foarte usor. Este de ajuns sa spui numele benzii si apoi sa pozitionezi mainile, degetele vor merge singure la locul potrivit. De ce? Pentru ca corpul tau stie unde sa mearga. Si corpul persoanei careia ii faci sedinta, stie ce vrea si se va conecta cu corpul tau si va face in asa fel, ca lucrurile sa mearga cu usurinta. Partea buna cu aceste benzi este ca nu le poti face gresit si ca nu exista vreo persoana pe pamant, care sa nu poata face asta.

5.

Nu te descuraja, daca nu percepi energia chiar din prima sedinta de Bars. S-ar putea sa ai nevoie de mai mult timp pentru a o percepe cu usurinta. Gary Douglas povesteste in filmul vizionat la curs ca el a fost cea mai neandemanatica persoana venita in Access. La inceput nici macar el nu facea diferenta intre caldura si energie. Ai incredere in tine! Doar fii acolo si fii dispus sa livrezi. Nu te ingrijora, deoarece fiecare obtine ce obtine, cand obtine, in modul in care obtine.

6.

Ofera-ti timp, inainte de a te judeca ca esti un practician bun sau nu. Multi suntem obisnuiti sa ne judecam, atunci cand credem ca nu am face ceva destul de bine.  Dain Heer spune sa faci cel putin 10 sedinte inainte de a trage vreo concluzie sau a te judeca. Fa pur si simplu bars fara nicio asteptare sau judecata la adresa ta.

7.

Ruleaza benzile si pentru tine. Poti face acest lucru zilnic, cateva luni la rand. Partea frumoasa a acestei tehnici este ca o poti folosi oriunde si oricand, fie ca te afli in fata televizorului sau esti la o plimbare prin parc. Ruleaza benzile si noaptea, asa cum ai invatat la cursul de Bars.

8.

Citeste cat mai des suportul de curs Access Bars®, o sa decoperi mereu lucruri noi. Foloseste cliringurile verbale din suport, ele te vor ajuta sa cureti anumite lucruri care nu-ti permit sa ai usurinta in practicarea bars. Foloseste instrumentele Access Consciousness® care sunt in suportul de curs. Ele te vor ajuta sa-ti creezi viata din alte energii. Joaca-te cu ele si observa ce schimbari se produc in viata ta.

9.

Dupa ce te-ai familiarizat cu suportul de curs, poti explora ce altceva mai ofera Access Consciousness®. Gasesti aici  o lista cu mai multe resurse gratuite in limba engleza. Exista multe siteuri si in limba romana, unde diversi facilitatori scriu despre Access Consciousness®. Unele dintre ele le gasesti mai jos, altele o sa le descoperi pe parcurs:

www.carletatiba.com / www.agnestoma.eu / www.ancapal.com / www.astrocafe.ro /  www.esential.info /  video cu subtitrare in limba romana (Mergi jos la simbolul Settings – Subtitles/CC ( ) – alegi limba romana)

10.

Daca apar intrebari dupa terminarea cursului, nu ezita sa suni facilitatorul cu care ai facut cursul. Daca el nu va putea raspunde la anumite intrebari, te va indrepta spre un Facilitator Access Consciousness®.

11.

Cel mai bun efect cu Bars se obtine atunci, cand ai persoane diferite, care iti ruleaza barele, astfel vei lasa sa plece lucruri diferite (tot ce elibereaza clientul, se va elibera si la tine in acelasi timp). Participa la evenimente schimb de Bars. Ele sunt o posibilitate minunata de a primi bars de la persoane diferite si de a impartasi din experienta proprie cu alti practicieni. Aici ai ocazia sa pui si diverse intrebari legate de Bars. Participa la evenimente organizate de facilitatori diferiti, pentru a vedea o perspectiva diferita despre Bars.

12.

Daca ai dorinta sa achizitionezi filmul cu sedinta de Bars pe care l-ai privit la curs, sa stii ca exista aceasta posibilitate. Poti intreba facilitatorul cu care ai facut cursul, sau poti merge direct aici pentru a-l cumpara.

13.

Foloseste zilnic Access Bars® si instrumentele Access Consciousness®. Nu este suficient doar sa stii despre ele, este necesar sa le aplici. Foloseste-le pana in momentul in care o sa percepi mai multa usurinta si bucurie in viata ta. Apoi va fi alegerea ta cum sa le aplici. 

14.

Am  scris un articol cu sugestii si reguli pentru sedinta de Bars, pe care il gasesti aici. Multe din ele o sa le gasesti si in suportul de curs. Acest articol te-ar putea ajuta sa gasesti raspuns la unele intrebari, care vor aparea pe parcursul practicarii Access Bars®.

Ludmila Rotaru

© Copyright 2017 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

sursa foto

Cum inveti Access Bars® cu usurinta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *