cum devii facilitator Access Bars®

Cum devii facilitator Access Bars®?

Daca ai facut o clasa de Access Bars® si intentionezi sa devii si facilitator certificat Access Bars®, e bine sa stii ca, pentru a deveni facilitator, trebuie sa fii autorizat de Access Consciousness®, in caz contrar, nu ai dreptul sa faci aceasta activitate.

Pentru  a deveni facilitator autorizat Access Bars®, ai de parcurs trei etape, dupa care va trebui sa reinnoiesti licenta anual, indeplinind mai multe conditii care sunt stipulate in contractul cu Access Consciousness®.

Cerintele pentru a deveni facilitator certificat Access Bars® si pentru reinnoirea licentei, se gasesc la sfarsitul manualului pe care il primesti la curs, sau pe website-ul Access Consciousness®.

Cum devii facilitator Access Bars®: prima etapa

Deci, cum devii facilitator Access Bars®?  Care sunt etapele?

Pentru prima etapa, trebuie sa faci clasa de Access Bars® cu trei facilitatori diferiti. Pentru prima clasa vei plati pretul intreg, pentru celelalte doua clase vei plati jumatate din pret. Atentie! Dupa fiecare clasa de Bars, participantii sunt inregistrati in baza de date Access Consciousness® daca doresc, deci, e bine sa stii ca, daca alegi sa nu fii inscris in baza de date Access Consciousness®, pe viitor aceasta clasa nu va fi luata in considerare pentru a deveni facilitator. Cu alte cuvinte, nu este de ajuns numai sa faci trei clase, trebuie sa fii inscris si in baza de date de trei ori.

Una din aceste trei clase poate fi si o clasa online in direct sau in reluare, cu conditia ca participi la ea impreuna cu alt participant, care doreste sa faca aceasta clasa si cu care sa poti face sedintele de Bars din timpul clasei. Daca doresti o clasa in reluare, poti cumpara cursul direct din magazinul Access Consciousness®.

Daca inca nu esti decis cu cine sa faci cursul Access Bars®, vei gasi aici lista facilitatorilor din intreaga lume, in ordine alfabetica.

Daca ai fost facilitator autorizat Access Consciousness® in ultimii 4 ani, nu mai este nevoie sa parcurgi prima etapa.

Cum devii facilitator Access Bars®: a doua etapa

Dupa ce ai facut trei clase de Bars, poti trece la etapa a doua, unde va trebui sa faci trei lucruri.

1. Achitarea taxei pentru licenta de facilitator Access Bars®

Pentru aceasta etapa vei avea nevoie de un card bancar MasterCard sau Visa cu care sa achiti 200$, taxa pentru aplicatia facilitatorului Access Bars®. Aceasta taxa include Pachetul de Bun Venit, pe care o sa-l primesti prin posta. In cazul in care optezi pentru varianta de expediere rapida a Pachetului, vei achita o taxa suplimentara de 50$.

Taxa de inregistrare precum si taxa de reannoire a licentei, poate fi modificata de la an la an.

Gasesti aicice trebuie sa faci pentru aceasta etapa.

2. Completarea cererii pentru a deveni facilitator

Dupa ce ai facut plata, vei primi un email unde vei fi directionat sa completezi online o cerere pentru a deveni facilitator.

3. Semnarea contractului

Dupa ce trimiti cererea, vei primi un nou e-mail cu un contract in limba engleza, pe care sa-l studiezi, sa-l semnezi si sa-l trimiti inapoi la Access Consciousness®. O sa ti se explice unde sa completezi si sa semnezi, apoi vei scana cateva pagini si le vei trimite inapoi, prin e-mail, fax sau posta. Nota: vei fi anuntat ca, acest contract este un document legal si daca nu cunosti limba engleza, poti sa angajezi un traducator, astfel incat sa stii ce semnezi. Nu sunt acceptate semnaturile electronice.

Dupa ce trimiti plata, cererea si contractul semnat, Access Consciousness® va trebui sa confirme cele trei clase de Bars pe care le-ai facut si care sunt in baza lor de date. Abia dupa asta vei putea trece la etapa a treia.

Cum devii facilitator Access Bars®: a treia etapa

Pentru etapa a treia nu trebuie sa faci nimic. Mai bine spus, nu trebuie sa faci altceva decat sa astepti sa ajunga prin posta Pachetul de Bun Venit din America, care va contine urmatoarele lucruri:

Certificat autorizat Facilitator Access Bars®.

Contractul Facilitatorului de Bars®, semnat de Gary Douglas.

Scrisoare de multumire din partea lui Gary Douglas fondatorul Access Consciousness®.

Scrisoare de bun venit de la Pam Houghteling si Echipa Bars.

DVD cu sedinta de Bars pe care ai vazut-o la curs, in toate limbile.

Odata cu primirea pachetului de bun venit, vei primi si invitatia de a te inscrie pe reteaua Ning, dedicata facilitatorilor Access Bars®. Aici vei gasi multe resurse, printre care si Ghidul Facilitatorului Access Bars® – un manual cu 93 de pagini cu informatii utile.

Nota: abia dupa ce ai primit prin posta Pachetul de Bun Venit al Facilitatorului Access Bars, vei putea incepe sa facilitezi clase de Bars. Nu este permis sa tii nicio clasa, pana nu primesti Pachetul cu contractul semnat de Gary Douglas.

Daca ai trecut de toate cele trei etape si ai devenit Facilitator Certificat Access Bars®, felicitari! Nu-ti ramane decat sa te bucuri de aceasta activitate si sa indeplinesti toate conditiile stipulate in contract, pentru a putea reinnoi, ulterior, licenta de facilitator.

Cum sa reinnoiesti licenta de Facilitator Access Bars®?

Licenta de facilitator Access Bars® este valabila 12 luni, dupa care trebuie s-o reinnoiesti anual. Pentru a face acest lucru, va trebui sa indeplinesti toate conditiile stipulate in contractul pe care l-ai primit cu Pachetul de Bun Venit, in caz contrar, Gary Douglas are dreptul sa revoce licenta obtinuta. In Ghidul Facilitatorului Access Bars® vei gasi multa informatie despre ce sa faci si ce sa nu faci pentru a mentine licenta. N-o sa ma opresc sa le descriu pe toate, o sa mentionez numai cateva dintre ele, cele mai importante.

Care sunt pasii pentru a reinnoi licenta?

1. Sa achiti o taxa anuala de reinnoire a licentei in valoare de 200$ (pretul poate fi modificat de la an la an).

2. Sa participi la una din clasele principale in decursul a 12 luni,  perioada cuprinsa intre datele de reinnoire a licentei. Lista acestor clase o gasesti mai jos, dar si pe siteul Access Consciousness®

   4 – day The Foundation (formerly called Foundation & Level 1)

   3 – day Choice of Possibilities (formerly called Level 2&3)

    3.5 – day Being You, Changing the World

    3 – day Energetic Synthesis of Being

    4 – day Symphony of Possibilities Intensive

    3 – day Access Body

   3 – day Specialty with Gary Douglas or Dr. Dain Heer (examples: Happiness is Just a Choice, 3-day Sex & Relationship class, The 9 Trannies)

    2 – day Out of the Box with Gary Douglas

   3 – day Advanced Body Class with Gary Douglas

    7 – day Advanced Event

In fiecare an va trebui sa participi la una din aceste clase. E bine sa stii ca, in Romania poti face clasa de Fundatie, mai nou si clasa de 3 zile de Procese de Corp. Toate celelate clase se tin in afara Romaniei, ia in calcul si partea financiara legata de cazare si drum. Toate clasele Access Consciousness® sustinute in Romania au o reducere de 35%.

Atentie! La reinnoirea licentei nu se mai parcurg toti pasii facuti la inceput. Primesti un email de la Access Consciousness® cu confirmarea unei clase descrisa mai sus si cu modalitatea de plata pe care trebuie s-o faci.

Multa lume intreaba, de ce este necesar pentru un facilitator sa participe anual si la alte clase, pentru a reinnoi licenta? Motivul este ca, persoanele care participa la cursuri, pot cere mai mult. Access Consciousness® are mii de alte instrumente si procese, care pot asista oamenii in crearea multor schimbari si constientizari si care pot ajuta enorm un facilitator Access Bars®, sa aiba si mai multa usurinta in facilitatea claselor. Daca nu doresti sa ai mai multe instrumente, poti alege sa continui sa faci doar Bars si sa ramai practician Access Bars®, creand atat de multa schimbare pentru oameni cu acest proces minunat.

Ce se intampla daca nu reinnoiesti licenta de facilitator Access Bars® ?

Daca nu reusesti sa reinnoiesti licenta de facilitator Access Bars®, nu se intampla nimic. Poti face o pauza apoi sa parcurgi pasii de la etapa la care ai ramas, fara sa trebuiasca sa o iei de la capat. Atunci cand vei decide sa reinnoiesti licenta, va trebui sa faci o clasa si sa achiti taxa anuala de reinnoire a licentei.

Ce sa faci si ce sa nu faci, ca sa mentii licenta de facilitator Access Bars® ? 

Sa nu ii dezimputernicesti pe ceilalti.

Sa nu oferi clase de Access Bars® gratis sau la un alt pret, decat cel stabilit de Access Consciousness® pentru tara in care tii cursul.

Sa nu dai gratis, sa revinzi sau sa imparti inregistrari audio, video, manuale sau alte materiale primite la clasele la care ai participat.

Sa ii recunosti pe Gary Douglas si Dain Heer ca fondatori Access Consciousness®.

Celelate cerinte si conditii contractuale le vei studia, cand vei deveni facilitator.

Ce pot face facilitatorii Access Consciousness Bars® ?

Faciliteaza clase Access Bars®.

Gazduiesc schimburi de oferire si primire Access Bars®.

Ofera sesiuni private ca si practician Access Bars®.

Organizeaza discutii introductive despre Access Bars® doar in persoana si doar cu o durata de pana la doua ore, unde pot fi incluse si cateva instrumente de baza Access Consciousness®.

Autor: Ludmila Rotaru

© Copyright 2016 – Ludmila Rotaru – All right reserved

sursa foto

Cum devii facilitator Access Bars®?

2 gânduri despre „Cum devii facilitator Access Bars®?

Comentariile sunt închise.