criza sau schimbare

Criza sau schimbare? – Instrumente Access Consciousness® pentru orice situatie

Orice situatie din viata noastra este creata pentru ca ne dorim o schimbare. Daca lucrurile merg “rau”, atunci ne dorim o schimbare spre bine. Daca lucrurile merg “bine”, oricum ne vom dori o schimbare, ca sa nu ne plictisim. Putini oameni sunt constienti de asta. Ca fiinte infinite intotdeauna ne dorim sa cream mai mult, pentru ca stim ca putem sa facem asta.

Numai ca schimbarile nu apar niciodata asa cum ne asteptam noi, ele apar in moduri diferite. Din aceasta cauza concluzionam ca unele schimbari sunt niste situatii de criza, si ne blocam in ele. Nu mai vedem ce alegeri avem, nu mai stim ca avem alegeri.

Ce instrumente Access Consciousness® ai putea folosi, ca sa creezi o chimbare cu mai multa usurinta?

Intrebari Access Consciousness®

Fii mereu in intrebare. Intrebarile creeaza, raspunsurile limiteaza. Nu trebuie sa-ti dai un raspuns la intrebari, nici la cum anume se vor intampla anumite lucruril. Punand intrebari vei schimba energia limitarii si vei constientiza ca ai mai multe posibilitati.

Orice situatie poate fi schimbata prin simple intrebari.

 “Ce este in regula cu aceasta situatie si nu-mi dau seama? Cum folosesc asta in favoarea mea?”

Aceste intrebari te vor ajuta sa iesi din energia judecatii in care ramai blocat de cele mai multe ori, cand se intampla ceva la nivel personal sau global. Majoritatea dintre noi functioneaza din concluzii, asa am fost invatati. Orice concluzie are nevoie de o judecata: fie ca e “bine”, fie ca-i “rau”. Astfel, suntem intr-o continua judecata, nu facem altceva decat sa judecam. Judecata nu este reala, ea este doar un punct de vedere interesant pe care cineva il exprima, pentru a dovedi ca are dreptate.  Nimic nu este niciodata gresit. De fapt, nu faci niciodata nicio greseala, tot timpul cauti sa devii mai constient. Intrebarile de mai sus te vor ajuta sa constientizezi ca, in spatele oricarei situatii este ceva ce poate sa-ti aduca beneficii. Si da, orice lucru poate fi folosit in favoarea ta. Cat de mult esti dispus sa vezi asta?

“Cum sa am usurinta in aceasta situatie? ”

De cele mai multe ori nu vei putea schimba o situatie, cel putin la inceput. S-ar putea ca nici sa nu vrei s-o schimbi, ci sa vrei sa ai mai multa usurinta. Prin urmare, cel mai usor lucru pe care ai putea sa-l faci la inceput, ar fi sa ceri usurinta. Usurinta e o tema aparte in Access Consciousness®, lumea nu e prea obisnuita cu ea… Cum ar fi sa ai usurinta cu usurinta?

“Ce altceva este posibil? Cum devine si mai bine decat atat?”

Foloseste zilnic aceste intrebari, in orice situatie “buna” sau “rea”. Cand le folosesti intr-o situatie neplacuta, obtii claritate despre cum sa schimbi lucrurile. Cand le folosesti intr-o situatie placuta, pot aparea tot felul de lucruri interesante, cu mult mai marete decat te-ai fi asteptat.

 “Ce iubesc la aceasta situatie? Ce iubesc in a crea aceasta situatie?”

Tot ce apare in viata ta, este creat de alegerile pe care le faci. Daca ceva ce nu-ti place tot continua sa apara in realitatea ta, foloseste aceste intrebari. Ele te vor ajuta sa constientizei ca nu poti schimba o situatie, pentru ca este ceva acolo, care crezi ca iti aduce anumite beneficii. De exemplu, s-ar putea sa iubesti o boala, pentru ca astfel atragi atentia unei persoane dragi.

“Ce nu sunt gata sa primesc in aceasta situatie? Ce nu sunt gata sa pierd in aceasta situatie?”

Deseori credem ca ne dorim un lucru, dar el nu apare pentru ca exista ceva ce nu suntem gata sa primim sau sa pierdem in acea situatie. Pe cine sau ce nu esti gata sa pierzi? Pe cine sau ce nu esti gata sa primesti? Daca reflectezi asupra unei situatii si constientizezi ce anume este legat de „a primi” si „a pierde”, vei avea mai multa claritate si usurinta.

“Ce pot eu sa fiu si sa fac diferit astazi, pentru a…?

Nu poti crea o schimbare daca faci mereu aceleasi lucruri. Pentru a face o schimbare, e nevoie sa faci ceva diferit de ceea ce ai fost obisnuit sa faci pana acum.

Ce intrebari ai mai putea folosi?

“Ce contributie este aceasta situatie pentru mine? Ce contributie sunt eu?”

Functionand din contributie, creezi lucruri marete atat pentru tine, cat si pentru alti oameni si Pamant.

“Ce va crea mai mult in aceasta situatie?”

Pentru orice ai face, poti folosi aceasta intrebare si observa ce lucruri marete poti crea cu ajutorul ei.

“Ce alegeri am aici si nu-mi dau seama?”

Intotdeauna ai alegeri, trebuie sa fii dispus sa le vezi.

“Ce am decis ca nu este posibil? Ce am decis ca nu pot schimba? Cum ar fi, daca acest lucru ar putea fi schimbat? Ce anume pot schimba ca sa creez ceva diferit? Cum schimb acest lucru cu usurinta?”

Orice este posibil, decizia ta ca nu ar fi, creeaza limitarea in care te afli.

Alte instrumente Access Consciousness®

Ce ai mai putea folosi in afara de intrebari?

Mantra Access Consciousness:

„Totul in viata vine la mine cu usurinta, bucurie si glorie!”

Puncte de vedere:

„E un punct de vedere interesant ca am acest punct de vedere ca… (exista…/trebuie…/nu pot… etc)”

Adevar – minciuna:

Ce este adevar pentru tine, se resimte in corp ca usurinta, expansiune; ce este minciuna – se simte ca greutate, contractie. Asculta-ti corpul si alege usurinta.

Si daca ai facut o clasa de Access Bars®, ruleaza-ti barele cat de des reusesti, la fel si alte Procese de Corp Access Consciousness®. Cred ca stii ca le poti rula de sine statator, in timp ce faci si alte activitati. Astfel iti ajuti si corpul sa fie o contributie cat mai mare.

 

 Cat de multa usurinta poti avea cu schimbarile de acum incolo? Ce iti doresti sa schimbi si refuzi sa alegi asta?

 

Autor: Ludmila Rotaru

© Copyright 2020 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

sursa foto: Ruxanda Rata

Criza sau schimbare? – Instrumente Access Consciousness® pentru orice situatie
Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *