ce spun oamenii de stiinta despre access bars

Ce spun oamenii de stiinta despre Access Bars®

Dr. Jeffrey L. Fannin despre Access Bars®

Dr. Jeffrey L. Fannin, vorbeste despre modificarile ce se petrec in creier dupa o sedinta de 90 minute de Access Bars®.

Dr. Jeffrey L. Fannin detine un doctorat in psihologie, un masterat si o licenta in Stiinte ale Comunicarii. El este fondatorul si directorul executiv al Centrului de Dezvoltare Cognitiva superioara si de gandire Genius, LLC. Dr. Fannin are o vasta experienta de lucru cu tulburarile de deficit de atentie (ADD / ADHD), tulburari de anxietate, depresie, si de recuperare a traumelor.

(Gasesti mai jos o lucrare de cercetare efectuata de Dr. J. L. Fannin. Originalul se gaseste aici)

Video – Dr. Jeffrey L. Fannin despre Access Bars®

Acest film este tradus in 20 limbi. Mergi jos la simbolul Settings – Subtitles/CC (20) – alegi limba romana.

ACCESS CONSCIOUSNESS BARS RESEARCH 2015

Prin intermediul Fondului Global de Cercetari Neurostiintifice

                                Autori- Jeffrey L. Fannin, Ph.D.

Lindsay Anderson, Melissa Waterman, MSW, Terrie Hope, Judi Stivers, Lisa Roye

INTRODUCERE

Acest raport este o prezentare generala a cercetarii privind Access Consciousness (Acceseaza Constiinta). Este un proiect de cercetare foarte complex si detaliile stiintifice sunt explicate mai amanunt intr-un articol stiintific detaliat, pregatit pentru o publicare ulterioara. Este de asteptat ca practicienii si facilitatorii Access Consciousness sa aiba posibilitatea de a utiliza informatiile din aceast raport, pentru a-si informa clientii si alte persoane interesate, pentru o mai buna intelegere a cunoasterii legate de „Procesul Bars”.

NOTA: Este de asteptat ca orice informatie utilizata din aceast raport sa nu fie modificata, distorsionata, interpretata gresit sau sa reprezinte pretentii care nu sunt intemeiate. Aveti responsabilitatea pentru modul in care veti utiliza aceste informatii, pentru educarea si imbunatatirea clientelei si a afacerii dvs.

Componente ale articolului Access Consciousness prin intermediul Bars

La acest studiu au participat saizeci de persoane. Locurile de colectare a datelor au fost situate in Denver, Phoenix si Houston. Cei care doresc sa se inregistreze voluntar online, fac parte din acest studiu. Pe baza intrebarilor adresate in timpul inregistrarii, respondentii au fost fie repartizati pentru a fi GIVER, fie RECEIVER. Pentru a asigura fiabilitatea si validitatea acestui studiu, a fost utilizat un Consiliu de Revizuire Institutională (IRB) pentru a supraveghea si aproba acuratetea  studiului.

Echipamentul si software-ul utilizat

Masurarea energiei biophotonice a corpului si schimbarea acestei energii reprezinta o parte importanta a acestui proiect de cercetare. Masurile energetice luate in acest studiu au fost realizate prin utilizarea tehnologiei cunoscute sub numele de GDV (Vizualizarea Gazului Descarcat).

Vizualizarea Gazului Descarcat (GDV)                                                                  

Camerele de imagistica electrofotografica pentru vizualizarea gazelor de descarcare de gestiune (GDV), sunt dispozitivele utilizate pentru masurarea energiei biophotonice in organism. Camera GDV este o camera de ultima generație Kirlian, care utilizeaza tehnologia digitala, pentru a capta si evalua emisiile degetului, care se refera la meridianele energetice din Medicina Chineza Traditionala (TCM).

Rezultatele capturate de pe deget sunt impartite in sectoare, iar fiecare sector reprezinta un anumit sistem de organe si o parte a corpului. Sectoarele sunt evaluate pe calculator, prin intermediul programelor software de analiza si afisate in numeroase grafice si imagini, utile pentru evaluarea schimbarilor in campurile energetice emotionale si fizice ale corpului.

Figure 1 – Capturarea rezultatelor individuale a degetului

Jeffrey L. Fannin 1
Jeffrey L. Fannin 1

Toate programele utilizeaza emisiile colective energetice care inconjoara cele zece degete. Fiecare deget se refera la un sector sau sistem al corpului, pe baza a 30 de ani de cercetare. Toate rezultatele programului sunt evaluate cumulativ, pentru o evaluare globala a energiei participantului la studiu.

Echipamentul GDV a devenit un instrument valoros pentru cercetare. Caracteristicile coroanei, descarcarea gazului din jurul varfurilor degetelor, se calculeaza traducandu-l in starea generala de sanatate, in functie de cantitatea de energie masurata intr-un loc specific a corpului. Cu cat sunt mai mari si mai stabile zonele coroanei varfului degetului (vezi figura 1), cu atat este mai coerent si mai stabil campul de energie.

-DSI 24 Casti pentru Brainmapping

Figure 2 – DSI Headgear

Jeffrey L. Fannin 2
Jeffrey L. Fannin 2

Aceste casti de tehnologie inalta, au fost initial concepute pentru militari, dar se folosesc acum in Piata a de cercetare comerciala. Ele sunt fara fir, permitand subiectului sa se miste liber. De exemplu, GIVER-ul purta DSI-24 in timpul unei sesiuni de Bars. Electrozii de pe castile unice sunt protejati, la fel ca o „Cusca Faraday”. Aceasta filtreaza frecventele nedorite din atmosfera, care pot interfera cu captarea de date EEG de buna calitate.

Odata ce EEG este capturat de DSI-24 si transformat intr-un EEG cantitativ (QEEG) (vezi Figura 3), acesta este procesat printr-un program de calculator numit Brain Dx, creand o analiza spectrala de putere, care mai este cunoscuta si sub denumirea de sLORETA. Acest software este mai obiectiv, avand o fiabilitate si sensibilitate mai mare decat o examinare vizuala a traiectoriilor EEG ale performantei creierului. Utilizarea sLORETA va fi explicata mai detaliat in articolul, care va fi publicar in revista.

Am gasit o corelatie interesanta la frecventa undelor cerebrale 1Hz (Hertz). Aceasta este legatura cu campul morfogenetic, conexiunea noastra umana cu energia universala, care ne conecteaza pe fiecare dintre noi. 96% dintre participanti au avut o activitate crescuta de 1 Hz (3 deviatii standard peste normal, vezi culoarea rosie in figura 3). Dupa multi ani de cercetare, stim deja ca 3 deviatii standard superioare valorii normale la 1 Hz, reprezinta o legatura cu campul energetic din jurul nostru si este un semnal, care este prezent atunci cand o persoana este fie un vindecator de energie, fie ea insasi primeste energie de vindecare.

Cercetarea noastra a relevat si un fenomen interesant. Am constatat ca 63% dintre participantii la acest proiect de cercetare, au avut o activitate crescuta (3 deviații standard peste normal, rosu) la 22 Hz, asa cum se vede in Figura 3. Dupa ce am vazut acest fenomen in alte proiecte de cercetare, am ajuns la concluzia ca acest semnal este legat de starile superioare ale constiintei. In loc sa folosim intervale traditionale de 1-30 Hz, am folosit o grupare, care este adesea folosita pentru masurarea starilor superioare ale constiintei, creand doua intervale: de 15-22 Hz si 22-38 Hz. Punctele de trecere a acestei grupari au devenit evidente la 22 Hz. Activitatea undelor cerebrale care reprezinta 3 deviatii standard mai mari decat cele normale la 22 Hz, este identificata ca un nivel ridicat de lucru; creierul este implicat in activitatea de cercetare. De asemenea, este implicata complexitatea ridicata a gandirii, deoarece creierul traieste experiente noi.

Figure 3 – 1 Hz and 22 Hz Example

Jeffrey L. Fannin 3
Jeffrey L. Fannin

Jeffrey L. Fannin 4

 

Cercetarea realizata prin explorarea proprietatilor Procesului Bars, permite energiei blocate sa treaca la starea normala a sa, sa se vindece ai sa fie transmisa proportional in organism, oferind o perspectiva interesanta la momentul de fata.

  1.  85% dintre participantii la acest studiu, au avut o schimbare in coerenta QEEG.
  2. 63% dintre participanti, dupa ce au primit o sedinta de Bars, s-au aflat intr-o tranzitie emotionala sau fizica.
  3. Dintre cei 63% in tranziție, 42% dintre participanti au fost in tranzitie emotionala, in timp ce 40% au fost in tranzitie fizica.

Nu se stie cat dureaza o tranzitie. Nu stim in ce masura o schimbare a fluxului de energie afecteaza creierul pe termen lung. Inca exista intrebari fara raspuns care au iesit la lumina in acest studiu. Cum ar fi atunci cand se schimba un camp energetic al unei persoane si o persoana, care este identificata ca fiind in tranzitie, in cat timp se petrece tranzitia, inainte ca energia sa se stabilizeze? Dupa primirea unei sesiuni de Bars, sesiunea are un efect cumulativ, pe masura ce persoana continua sa primeasca sesiuni de Bars? Modificarile pozitive pentru imbunatatirea campului energetic al unei persoane, continua sa se imbunatateasca cu mai multe sesiuni Bars? Cat dureaza efectele unei sesiuni Bars? Speram sa gasim raspunsuri la aceste întrebari in viitor.

Oferim multumirile noastre participantilor la acest studiu. Acestea sunt persoane curajoase, care doresc sa se supuna observarii stiintifice, pentru imbunatatirea omenirii. De asemenea, dorim sa multumim multor sustinatori financiari, care au facut acest studiu posibil. Multumirile noastre multor oameni implicati in logistica acestui studiu, ajutandu-ne sa asiguram ca oamenii si facilitatile sa fie disponibile in momentul si in locul in care erau necesare. Multumim, cu mare recunostinta si respect lui Gary Douglas si Dr. Dain Heer, pentru curajul lor de a aduce in lume Procesul Bars. Echipa noastra de cercetatori ar dori sa va multumeasca tuturor, pentru ca ne faceti sa ne simtim bineveniti si facem parte din comunitatea dvs.!

Referințe

1 Hughes, J. R., John, E.R. (1999). Conventional and quantitative

electroencephalography in psychiatry. Neuropsychiatry, 11(2): 190

Alt articol care te-ar putea interesa.

 

Traducere: Ion Grabovschi

Dat fiind faptul ca este o lucrare de cercetare stiintifica care contine multi termeni tehnici, s-a optat pentru o traducere mot a mot a acestui articol, pentru a fi cat mai aproape de varianta originala.

Ludmila Rotaru

© Copyright 2016 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

Ce spun oamenii de stiinta despre Access Bars®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *