ce este adevar pentru tine

Ce este adevar pentru tine? – Instrument Access Consciousness®

Te-ai gandit vreodata ce este un adevar? Exista oare un adevar universal pentru toata lumea? Ce este adevar pentru tine si cum afli daca un lucru sau altul este adevarul tau, si nu al altor persoane?

Fiecare persoana functioneaza in mod diferit, din propriile sale adevaruri. Fiecare “adevar” nu este altceva, decat un punct de vedere fix, despre care credem ca avem dreptate si pentru care luptam ca sa il pastram. Daca te uiti in jur, vei observa ca oamenii lupta pentru propriile convingeri, concluzii sau judecati pe care le-au categorisit ca si adevaruri. Si nu e nimic rau in asta. Acest lucru ii face sa se simta in siguranta legat de cine au decis ei ca sunt. Lumea din jur va incerca sa impartaseasca adevarul lor cu tine, dar asta este, totusi, “adevarul” lor, si nu la tau.

Cum afli ce este adevar pentru tine?

Ce este adevar pentru tine, se resimte in corp ca si usurinta, ca expansiune si relaxare. Daca vrei sa faci un lucru si te simti usor cand te gandesti la el, atunci acel lucru este adevar pentru tine. El va aduce usurinta in viata ta.

Si invers, ce este minciuna pentru tine, se va resimti in corp ca si greutate, contractie si aparare. Daca te gandesti la un lucru si simti greutate in corp, s-ar putea sa fie pentru tine o minciuna. Cu alte cuvinte, s-ar putea sa nu functioneze pentru tine.

E bine sa fii constient de asta si sa incepi sa-ti asculti corpul. E atat de simplu incat la inceput poate sa para un exercitiu destul de complicat.

Cum folosesti acest instrument?

In loc sa lupti ca sa demonstrezi propriul adevar sau sa te aperi de “adevarul” impus de altii, fii in intrebarea:

“Este asta un adevar pentru mine? Ce este adevar pentru mine?”

Apoi percepe energia din corp si vezi daca este usoara sau grea.

Foloseste acest instrument si observa ce schimbari se produc in viata ta. Acest lucru iti va permite sa creezi propria realitate si sa nu mai functionezi din realitatea altor persoane. Chestioneaza orice lucru din viata ta si vezi unde functionezi din „adevarul” altor persoane.

Este adevar pentru mine ca trebuie sa ma casatoresc? Este adevar pentru mine ca o relatie functioneaza in felul acesta? Este adevar pentru mine ca trebuie sa muncesc din greu? Este adevar pentru mine ca nu sunt bun de nimic? Este adevar pentru mine ca nu pot face o schimbare? Este adevar pentru mine ca nu ma pot vindeca?..Ce este adevar pentru mine?..

Intreaga viata noi tot incercam sa usuram lucrurile grele din lume. Daca ai alege lucrurile care te fac sa te simti usor atunci cand te gandesti la ele, nu ar mai fi nevoie sa fii blocat in greutate pentru a aduce usurinta. Ai putea doar sa fii usurinta. Cum ar fi, daca usurinta ar deveni realitatea ta continua?

Cum ar fi sa functionezi numai din ceea ce este adevar pentru tine?

 

Autor: Ludmila Rotaru

© Copyright 2019 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

sursa foto: Ruxanda Rata

Ce este adevar pentru tine?- Instrument Access Consciousness®
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *