Andrei Cistiakov - date biografice

Dr.Andrei Chistyakov – date biografice

Andrei Chistyakov – doctor in psihologie, cibernetician, cercetator stiintific in dezvoltarea si folosirea resurselor fiintei umane, conducatorul proiectului GO-RA, se ocupa de studierea intuitiei, a starilor modificate de constiinta si a interactiunii informationale dintre om si lumea inconjuratoare.

S-a nascut la 8 octombrie 1959 in Rusia, regiunea Sverdlovsk.

Andrei Chistyakov a activat in cadrul mai multor organizatii, implicate in dezvoltarea si implimentarea noilor tehnologii informationale, legate de dezvoltarea si utilizarea resurselor interioare ale fiintei umane.

Din aprilie 1989 pana in iunie 1991, a lucrat ca prorector la Centrul International de Cercetare si Formare “Delta-Inform”  (departament al societatii mixte sovietico-bulgara-finlandeza “Noi tehnologii informationale”). Din 1991 pana in 1995, are aceeasi functie in cadrul societatii “Sigma–Si”. Ambele companii erau implicate in dezvoltarea si implimentarea noilor tehnologii informationale, legate de dezvoltarea si utilizarea resurselor interioare ale fiintei umane.

Din 1998 pana in 2014 a fost implicat activ in afaceri, fiind fondatorul portalului de automobile AutoNet.ru. Unul dintre proiectele sale includea dezvoltarea unui software pentru aparatele de zbor fara pilot, cu ajutorul carora se monitorizau campurilor petrolifere din Siberia de Vest (compania TNK-BP).

Din 2006 pana in 2013 a lucrat in Laboratorul de Neurofiziologie al Centrului de Stat de Cercetare pentru Psihiatrie Sociala si Judiciara V. P. Serbsky. Andrei Chistyakov a initiat si a participat activ la cercetarile mecanismelor neurofiziologice ale resurselor interioare dezvoltate (cunostinte, priceperi, abilitati). Cercetarea s-a desfasurat pe parcursul a 4 ani pe baza unui grant al fundației BEAL (Portugalia). Intre 2006-2007 a efectuat cercetari asupra subiectului „Imagini și emotii in timpul hipnozei: o abordare electrofiziologica», iar intre 2008-2009 „Influenta resurselor interioare dezvoltate asupra indicilor electroencefalogramei si a activitatii sistemului nervos vegetativ in timpul reproducerii imaginilor si emotiilor secundare”.

De fapt, rezultatele acestor studii au constituit baza tezei sale de doctorat. In aprilie 2013, sub indrumarea profesorului Veaceslav Zvonikov, doctor in stiinte medicale si a Ana Kirenskaya, doctor in stiinte biologice, Andrei Chistyakov a sustinut teza de doctorat cu titlul “Particularitatile reproducerii si dinamica indiciilor obiectivi a imaginilor psihotraumatice la persoanele cu niveluri diferite ale resurselor interioare”. Teza are o valoare importanta pentru persoanele, care au profesii cu grad de risc.

In prezent Andrei Chistyakov se ocupa activ cu cercetari stiintifice, indreptate spre studiul intuitiei, a starilor modificate de constiinta precum si a diferitelor aspecte ale interactiunii informationale dintre om si lumea inconjuratoare. Aceste cercetari se bazeaza pe mai multe tipuri de regime-demo (exercitii practice), elaborate cu scopul de a demonstra existenta interactiunii bio-informationala intre oameni (comunicarea la distanta). Aceste regime-demo se invata in cadrul trainingurilor create de Andrei Chistyakov. Unele dintre ele sunt:

“Gemenii”

“Urma informationala”

“Liliacul”

“Cititul cu ochii inchisi”, “Telepatia” etc.

Fiind un specialist in domeniul comunicarii la distanta si al psihologiei cuantice, Andrei Chistyakov a creat mai multe traininguri, pe care le sustine in Rusia si in multe alte tari.

In viata privata Andrei este pasionat de pescuit, de turismul pe apa, participa activ in drumetii prin Altai, Ural, Taymyr, peninsula Kola si Mongolia. Canta la chitara, compune muzica si versuri. Este autorul mai multor cantece, care au fost interpretate in cadrul festivalului “Znamenka”, unde le interpreteaza si personal.

Sursa foto si articol: www.go-ra.ru

Ludmila Rotaru

© Copyright 2017 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Andrei Chistyakov – date biografice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *