access consciousness®

Ce este Access Consciousness® – Acceseaza Constiinta?

Access Consciousness® reprezinta o serie de tehnici, instrumente practice si procese menite sa faciliteze mai multa Constiinta pe Pamant. Toate aceste instrumente exista pentru a crea alte posibilitati in lume.

“Constiinta  este abilitatea de a fi prezent in viata ta in fiecare moment, fara a judeca nimic si pe nimeni, nici macar pe tine insuti! Este abilitatea de a primi totul, de a nu respinge nimic si de a crea tot ceea ce doresti sa fii si sa ai in viata, mult mai mult decat esti si ai in acest moment si mult mai mult decat iti poti imagina! Cum ar fi daca ai deschide usile spre tot ceea ce ai hotarat ca este imposibil sa fii si sa ai? Cum ar fi daca ai realiza cat de importanta este prezenta ta in lume si cat de mult adauga ea la posibilitatile tuturor?

Constiinta si Unitatea include totul si nu judeca  nimic.

Unitatea  include tot ceea ce exista, fara judecata. Ea nu are nicio pozitie fixa, nu are niciun adevar, nu are nicio realitate ci doar este. Si este locul unde ajungem ocazional atunci cand meditam sau atunci cand cream arta, muzica, poezie sau carti exceptionale. Este locul unde atingem un sentiment de pace si liniste totala, in care abandonam capacitatea noastra de a judeca. Asta inseamna ca ajungem sa ne bucuram mai mult, sa radem mai mult, sa ne acceptam si sa ne simtim mai bine. Nu mai avem nicio lupta de dus, nicio trauma si nicio drama. Trauma si drama devin irelevante.” Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness®.

Introducere in Access Consciousness®

Access Consciousness® a fost creat in 1990 in California de catre Gary Douglas. Atunci cand viata lui a atins un punct critic, el a realizat ca viata ar fi trebuit sa fie mult mai mult si ca nu ar avea niciun rost sa mai traiasca, daca nu ar fi asa. A inceput sa-si puna intrebari si lasand intrebarile deschise, a primit diverse informatii prin channeling. Astfel a primit o informatie precum ca in zona capului se gasesc 32 de puncte si ca ele sunt un instrument, pentru a facilita un nou mod de a functiona pe planeta. Ulterior aceste puncte au fost numite “the Bars” si Gary Douglas a inceput sa tina cursuri despre ele. Clasele Access Bars® au fost inceputul a ceea ce astazi este Access Consciousness®.

In prezent Access Consciousness® ofera mai multe clase principale si diverse clase specializate, toate fiind concepute sa aduca mai multa usurinta, bucurie, glorie, armonie, vitalitate, alegere si posibilitati nelimitate in viata ta.

Access Consciousness® este un univers care evolueaza, se schimba  si se modifica continuu. De mai bine de 25 de ani Access Consciousness® a fost predat, demonstrat si a lucrat in beneficiul a mii de oameni din intrega lume. Persoanele care participa la clasele Access de orice fel si folosesc instrumentele in mod regulat, prezinta o crestere a intuitiei, a perceptiei si a capacitatii lor de a vedea si simti fluxurile de energie si blocajele, putand astfel actiona pentru eliberarea energiilor blocate. Cu fiecare sesiune ei se simt mai bine, mai limpezi, mai energici, mai optimisti si au mai multa claritate in legatura cu orice lucru. Viata lor se imbunatateste semnificativ si aspectele care nu functioneaza devin tot mai usoare, iar in cele din urma inceteaza sa mai fie o problema.

Mai tarziu lui Gary Douglas i s-a alaturat si Dr.Dain Heer, care a devenit cofondatorul acestor tehnici.

Despre ce este Access Consciousness®?

La inceput multi vin in Access Consciousness® pentru a se debloca din anumite situatii. Dar acesta este primul pas. In Access este vorba de fapt despre posibilitatile care exista cand nu te mai blochezi si cand nu mai crezi ca esti limitat. Este vorba despre crearea unei realitati diferite, intr-un univers plin de posibilitati. A crea realitatea inseamna sa aduci in actualizare fizica ceva ce nu exista inca aici. Crearea unei realitati apare prin alegerea ta. Orice alegere pe care o faci, creeaza realitatea pe care o ai.

Cat de multa alegere ai acum in realitatea in care esti si cat de mult iti creezi viata? Iti creezi viata sau doar incerci sa te adaptezi unei realitati create de alte persoane?

Am fost antrenati de mici sa functionam ca niste fiinte finite si limitate, care n-au alegere si care au posibilitati limitate. Ca fiinte finite ne-am creat o realitate dependenta de polaritate, adica functionam din trauma, drama, judecata, supararea si intriga acestei realitati. Polaritatea ne impiedica sa vedem lucrurile asa cum sunt, ca sa nu putem schimba ceea ce ne-ar placea sa schimbam. Polaritatea nu ne permite sa vedem posibilitatile pe care le avem in jurul nostru si ne face sa functionam pe pilot automat intr-o stare de lipsa de alegeri. Drept rezultat, in loc sa avem alegere ne cream o realitate bazata pe nevoi: nevoie de bani, de relatii, de iubire, de acceptare etc. Polaritatea ne impiedica sa vedem ce este dincolo de aceasta realitate, adica dincolo de ce a decis ea ca poate exista.

Ca fiinte finite functionam din densitatea gandurilor, sentimentelor si a emotiilor. Acestea sunt lucrurile cu care fiecare dintre noi se identifica si ceea ce  considera de valoare. Acesta este modul prin care inviti in viata ta atat de multa limitare, incat ajungi sa functionezi numai la niveluri limitate care reprezinta mult mai putin decat esti capabili. Este modul prin care te faci mai mic in lume, in loc de a fi maret.

Invitatia lansata de Access Consciousness® este sa te recunosti pe tine ca fiind o fiinta infinita care percepe infinit, care poate accesa cunoasterea infinita, care poate fi infinit si care poate primi infinit, fara limitari. Tu ca fiinta infinita ar trebui sa percepi, sa stii, sa fii si sa primesti insa tu mergi la ganduri, sentimente si emotii, care reprezinta modelul general de functionare al lumii. Gandurile sunt armonica joasa a Cunoasterii. Sentimentele sunt armonica joasa a Perceptiei iar emotiile sunt armonica joasa a Fiintei.

Ca fiinta infinita ai alegere totala si toate lucrurile iti sunt posibile tot timpul. Ca fiinta infinita incepi sa recunosti capacitatile tale, incepi sa devii constient de alegerile pe care le faci si de ceea ce creaaza aceste alegeri. Ca fiinta infinita incepi sa faci ceea ce ti-ar placea sa generezi ca si viata ta, cu usurinta totala. Nu mai functionezi pe pilot automat, adaptandu-te unei realitati care nu se potriveste tie.

Access Consciousness® ii incurajeaza pe oameni sa Fie. Ceea ce esti, ceea ce ai fost, ceea ce vei fi este energie. Esti o fiinta energetica si tot ce alegi este bazat pe energia acestui lucru. Energia a ceea ce esti este cea care creeaza efectele cele mai puternice in lume. Energia a ceea ce esti iti creeaza realitatea. Ce energie alegi sa ai in viata ta? Ce energie alegi sa fii?

Totul in lume este energie si nimic nu are nicio semnificatie reala, cu exceptia celei pe care i-o dai tu. Ceea ce numesti tu lume nu este un loc palpabil, ci energie. Chiar si oamenii de stiinta spun ca zidurile nu sunt solide, ele par sa fie solide din cauza ca moleculele se misca incet. La randul tau si tu esti un spatiu dintre niste molecule pe care le-ai creat si format astfel, incat sa aiba aparenta soliditatii.

Tu ca Fiinta Infinita esti Energie, Spatiu si Constiinta. Tu nu esti materie si timp. Realitatea asta a fost creata pe idea ca energia, materia, spatiul si timpul sunt componentele necesare pentru a crea. Timpul si materia nu sunt reale. Energia este reala, spatiul este real, iar Constiinta este materia prima care creeaza totul. Atunci cand functionezi ca Energie, Spatiu si Constiinta in loc de materie, energie, spatiu si timp, poti avea o realitate complet diferita decat cea pe care o ai acum.

Access Consciousness® imputerniceste oamenii sa stie ceea ce stiu deja. Este despre Constiinta. Este mereu despre tine si despre faptul ca tu stii ceea ce e adevar pentru tine si ce functioneaza pentru tine. Majoritatea oamenilor sunt blocati pentru ca ei cred ca nu stiu si functioneaza din inconstienta sau anticonstiinta.  Cum ar fi daca nu ai mai avea nevoie de altcineva care sa-ti ofere raspunsuri? Cum ar fi daca in loc de raspunsuri ai avea acum intrebari, care sa te ajute sa accesezi ceea ce stii, sa accesezi cunoasterea ta?

Access Consciousness® extinde Constiinta, te ajuta sa te expansionezi astfel orice schimbare care ai crezut ca este imposibila pentru tine, va deveni posibila.

Access Consciousness® ii ajuta pe oameni sa constientizeze puterea care o au ca indivizi. In Access puterea adevarata este numita Potenta.

Tu ca si Potenta ai capacitatea de a schimba orice. Ai capacitatea de a alege, ai capacitatea de a fi cine esti cu adevarat si ai capacitatea de a schimba totul in jur. Fiind Tu, schimbi lumea!

Ce face Access Consciousness®?

Access Consciousness® te ajuta sa te deblochezi din polaritatea, incarcerarea, conditionarile si limitarile gandurilor, sentimentelor si emotiilor tale. Access Consciousness® te ajuta sa-ti extinzi capacitatea de a avea mai multa constiinta despre tine, despre viata ta si despre tot ce exista dincolo de aceasta realitate. Access te ajuta sa aduci in viata ta mai multa bucurie, energie, usurinta si glorie. Access Consciousness® te imputerniceste sa stii ceea ce stii deja si te invita sa te recunosti pe tine ca fiind o persoana infinita, cu posibilitati infinite si cu alegeri infinite. Access te incurajeaza sa Fii si te invita sa constientizezi puterea pe care o ai ca individ.

Scopul Access Consciousness® este sa te aduca in punctul in care renunti la polaritate, la anticonstiinta si inconstienta in favoarea unei vieti mai constiente. Singurul motiv pentru care nu functioneaza ceva  in viata ta este faptul ca esti dependent de inconstienta si anticonstiinta in care toata lumea traieste.

Intotdeauna ai o posibilitate diferita si ai alegere. Este tot ce ai de facut daca vrei ceva diferit in viata ta: sa alegi ceva diferit!

Ce nu este Access Consciousness®?

Access Consciousness® nu este un sistem de credinte la care sa aderi si in care sa crezi. Nu este un cod de comportamente pe care sa-l urmezi. Access nu iti arata “cum” si “de ce” si nu te incadreaza intr-un “sistem care are dreptate”. Toata lumea este binevenita in Access Consciousness®!

Fiecare poate sa aleaga doar putin sau sa aleaga mai mult din ceea ce ofera Access Consciousness®. Poti alege sa fii practician Access Consciousness® si sa oferi sedinte altor persoane sau sa fii facilitator si sa tii cursuri. Poti alege sa participi la una din clasele principale sau clasele specializate numai pentru a avea la dispozitie niste instrumente cu ajutorul carora sa-ti imbunatatesti viata. Fiecare persoana este incurajata sa aplice instrumentele Access Consciousness® pana in momentul in care decide ca nu mai are nevoie de ele.

Video – Ce (…) este…Acceseaza Constiinta?

Acest video este tradus in 20 limbi. Mergi jos in partea dreapta la simbolul Settings (rotita) – Subtitles/CC (20) – alegi limba romana.

 

Autor: Ludmila Rotaru

© Copyright 2016 – Ludmila Rotaru – All right reserved

Alte informatii despre Access Consciousness® gasesti in blog sau pe siteul oficial www.accessconsciousness.com

Ce este Access Consciousness® – Acceseaza Constiinta?